Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] δημιουργία αρχείων word απο κελιά του excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-12-18, 17:42
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή δημιουργία αρχείων word απο κελιά του excel

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!

Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθεια σας σε κάτι που προσπαθώ να κάνω που είναι λίγο περίπλοκο. Έχω ένα excel με μοναδικές ονομασίες στην στήλη Α (στο σύνολο περίπου 300 και πιθανόν στο μέλλον να προστεθούν και άλλα) και κάποιους αριθμούς στην στήλη Β. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να δημιουργούνται αυτόματα σε έναν φάκελο τόσα αρχεία word όσα και τα ονόματα στη στήλη Α με την αντίστοιχη ονομασία (δηλαδή αν το Α2 γράφει αστδφ και το word να ονομάζεται αστδφ) που θα αντιστοιχούν με υπερσύνδεσμο από τα κελιά του excel . Επιπλέον αν μπορεί να γίνει τα word να έχουν μια συγκεκριμένη μορφή από ένα πρότυπο που έχω δημιουργήσει (κουμπί office > δημιουργία > τα πρότυπα μου > δημιουργία νέου > πρότυπου > αποθήκευση στο C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Microsoft\ ρότυπα). Γνωρίζεται αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή ο μόνος τρόπος είναι με το χέρι ένα ένα;

Ευχαριστώ πολύ και με το καλό να έρθει το νέο έτος!
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Μέγεθος αρχείων excel Meteora Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 15-04-17 19:42
Ένωση πολλών αρχείων Word σε ένα με χρήση Access dimmag Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 21-02-14 18:58
[VBA] Δημιουργία Backup πολλών αρχείων mak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 23-07-11 19:21

Η ώρα είναι 19:12.