| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, έχω ένα αρχείο excel στο οποίο ενημερώνω ημερήσιες κινήσεις τραπεζών. π.χ ημ/νία, χρέωση, πίστωση, αιτιολογία και υπόλοιπο. Ενδιαφέρομαι να το βελτιώσω λιγάκι και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Καταρχήν θέλω όταν καταχωρώ μία πράξη μεταφοράς από τη μία τράπεζα στην άλλη να ενημερώνει αυτόματα τα κελιά στην άλλη τράπεζα. Για παράδειγμα όταν είμαι στο πρώτο φύλλο και χρεώνω τον λογαριασμό της μίας τράπεζας σε συγκεκριμένη ημ/νία να αντιγράφετε στο φύλλο 2 που έχει δεδομένα της άλλης τράπεζας και να κάνει την πίστωση. Επίσης κάτι πιο σύνθετο. Υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρώ ημερήσιες κινήσεις και να συλλέγει δεδομένα στα υπόλοιπα φύλλα; Για π.χ να έχω σε έναν καταρράχτη τις επιλογές κατάθεση -μεταφορά -ανάληψη , σε ποια τράπεζα έγινε η κίνηση, και το excel να ενημερώνει τους αντίστοιχους λογαριασμούς στα αντίστοιχα φύλλα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Σας ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 21-04-12 16:58 |
| Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 12:42 |
| [Συναρτήσεις] Κλιμακωτές χρεώσεις | digisol | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-12-10 14:18 |
| Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
Η ώρα είναι 20:27.

Θεματικός Τρόπος