| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους , προσπαθώ να γράψω έναν τύπο στο Excel που να αναζητεί την τιμή ενός κελιού σε ολόκληρο το βιβλίο.Χρησιμοποιώ την vlookup και την or αλλά δε τα καταφέρνω. Έπειτα προσπάθησα να χωρίσω την αναζήτηση σε κάθε φύλλο χωριστά με τη vlookup δινοντάς μου τιμή "ναι" ή "όχι". Στη συνέχεια με την if και την or πήρα τα αποτελέσματα απο τα παραπάνω κελιά και με την or θα μου έδινε το αποτέλεσμα οτι βρέθηκε. Δυστυχώς όμως τίποτα! Αν έχω 2 "Ναι" μου απαντάει ΒΡΕΘΗΚΕ, αν έχω 1 "Ναι" και 1 "Όχι" μου απαντάει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ!...Βοήθεια... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αναζήτηση κελιού | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-18 10:20 |
| [Excel07] Εύρεση κελιού σε διαφορετικό βιβλίο | serafeimgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-09-18 10:27 |
| [VBA] Αλλαγή της τιμής ενός κελιού βάσει του χρώματος | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-09-15 18:19 |
| [Γενικά] καθορισμός της τιμής κελιού από την τιμή δύο άλλων | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-15 20:24 |
| [VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 17:51 |
Η ώρα είναι 10:12.

, προσπαθώ να γράψω έναν τύπο στο Excel που να αναζητεί την τιμή ενός κελιού σε ολόκληρο το βιβλίο.
Θεματικός Τρόπος