| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Πριν σου δείξω την απόκρυψη με τον κώδικα, (που θα φτιάξω μάλλον αύριο), για να μπορείς να δουλέψεις, θα σου πω, ότι όσον αφορά τους τύπους δες στο υπόδειγμα (post#4), σε ποιά σημεία έχω βάλει σύμβολα $ για να κλειδώσουν τις αναφορές. Παράδειγμα: Κώδικας: INDEX(ΒασικόΦύλλο!D$4:D$13;MATCH(ΔεύτεροΦύλλο!$B4;ΒασικόΦύλλο!$B$4:$B$13;0)) Ακόμα παρατήρησα, ότι εξακολουθείς να έχεις συγχωνευμένα κελιά σε κάποια σημεία (Τίτλος-όνομα μήνα), τα οποία θα επηρεάσουν την λειτουργία του κώδικα. Αυτά θα καταργηθούν και θα μπεί «στο μέσο επιλεγμένης...»(*βλέπε εικόνα) |
|
| |||
| |||
|
Οντως αυτο ηταν.... Εγω προσπαθησα να καταλαβω τις συναρτησεις σου και απλα τις προσαρμοσα στους δικους μου πινακες. Εκει ηταν και το προβλημα.Δεν ειχα βαλει το $ για να κλειδωσουν οι αναφορες. Το εκανα και το προβλημα λυθηκε Εισαι καταπληκτικος. |
|
|
|
Καλημέρα Στο βιβλίο, στο φύλλο OrderBy, καταργήθηκαν τα συγχωνευμένα κελιά. *Όσοι μας διαβάζουν, καλό είναι να μην τα χρησιμοποιούν και να ακολουθούν την μέθοδο,«στο μέσο επιλεγμένης...» που αναλύεται στο post#11 Μπήκαν δύο (2) κουμπιά... Πρώτο: Show Selected Dates Εμφανίζει την περίοδο που επέλεξε ο χρήστης, στα πεδία «Έναρξη» και «Λήξη» Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει περίοδο, χωρίς να κάνει Reset. Αν κάποιο πεδίο, είναι κενό ή αν μια ημερομηνία, είναι εσφαλμένη (30/2/2018 ή 31/4/2018) ή αν η «Έναρξη» είναι μεγαλύτερη από τη «Λήξη», έχουμε προειδοποίηση σφάλματος, και έξοδο από την διαδικασία. και Δεύτερο: Reset All Επαναφέρει την περιοχή και αδειάζει τα πεδία ημερομηνιών. Σημειώσεις: *Τα κουμπιά έχουν τις ιδιότητες, να μην μετακινούνται και να μην εκτυπώνονται **Στην περιοχή ελέγχου των ημερομηνιών (γραμμή 9 στο φύλλο) έχει περιληφθεί ένα κελί ακόμα (στο τέλος) για την περίπτωση δίσεκτου (366 ημέρες-κελιά) ***Εργα όπως αυτό που εξετάζουμε, θα έπρεπε να έχει κανονικά στα φύλλα του οριζόντιο ατέρμονο ημερολόγιο, στο οποίο ο χρήστης επιλέγει από ScrollBar το έτος και με τύπους το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα προβλέποντας δίσεκτα (29/2/....) κλπ Τέτοια θέματα ημερολογίων, θα βρείτε στο forum |
|
| |||
| |||
|
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!! Δεν έχω λόγια... Οι γνώση σου στο αντικείμενο είναι αστείρευτη. Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν. Καλή σου μέρα Σπύρο. |
|
|
|
Σ' ευχαριστώ, καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Καταχώρηση Φύλλων σε στήλη. | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-09-13 18:59 |
| [Γενικά] Σύνδεση φύλλων εργασίας σε διαφορετικά αρχεία | dim32 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-08-13 15:41 |
| [Excel07] Εισαγωγή κουμπιών για συνδεση φύλλων εργασίας | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-03-13 13:49 |
| [Excel07] Σύνδεση φύλλων??? | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 11-05-12 16:20 |
| [Excel07] Ένωση Φύλλων | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 26-10-10 17:25 |
Η ώρα είναι 02:36.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο