| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα! Μετά από αρκετά χρόνια είπα να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου στο excel αλλά είμαι περισσότερο σκουριασμένος και από σωλήνα αποχέτευσης... Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας! Έχω ένα φύλλο του excel στο οποίο καταχωρώ τα έσοδα πωλήσεων βάση ημερομηνίας, για παράδειγμα: 1/1/18 850€ < αυτα είναι τα δύο κελιά τα οποία με ενδιαφέρουν! Θέλω ένα τύπο ή κανόνα που να του λέω από 1/1/18 έως 31/1/18 να μου βγάζει το σύνολο τον εσόδων στην αναφορά μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ θερμά!!! |
|
|
|
Καλημέρα. Σίμο καλώς ήλθες στο ms-office.gr! Στο βιβλίο, υπάρχουν δύο λύσεις με συναρτήσεις: =SumIfs() =Sumproduct() και μια λύση με: Pivot Table καθώς και μερικές οδηγίες (tips) για να μελετήσεις και να κάνεις το έργο πιο «επαγγελματικό». |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Έσοδα - Έξοδα | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 04-02-25 14:55 |
| [VBA] Ημερήσια εσοδα-εξοδα | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-16 20:35 |
| [ Εκθέσεις ] Προσθήκη κενών γραμμών σε έκθεση σύμφωνα με επιλογή που έχουμε κάνει σε πίνακα | qaggelos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-12-14 19:38 |
| [Γενικά] έσοδα-έξοδα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-07-14 19:40 |
Η ώρα είναι 14:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο