| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Έχω το συνημμένο αρχείο Excel, στο οποίο θέλω να φτιάξω μια συνάρτηση που πρώτα θα ελέγχει τι πελάτης είναι (εσωτερικού ή εξωτερικού) και κατόπιν θα ελέγχει εάν πληρεί τα κριτήρια που έχω σαν σταθερές ξεχωριστά για αυτούς του εξωτερικού από αυτούς του εσωτερικού και θα μου δίνει εάν είναι "ok" ή "nok". Έκανα μια συνάρτηση στήλη Q αλλά δεν βολεύει καθόλου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη serafeimgr : 06-09-18 στις 08:56. Αιτία: Προσθήκη συνημμένου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] μετακίνηση σε πολλά κελιά μαζί | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-15 11:36 |
| [Συναρτήσεις] Αντιγραφή τιμής σε ίδια σειρά μετά από αναζήτηση Lookup | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-10-14 10:30 |
| [Συναρτήσεις] INDEX MATCH LOOKUP | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-03-14 16:21 |
| [ Πίνακες ] Μεταφορά και σχέσεων μαζί με πίνακες | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-09-11 20:35 |
| [Συναρτήσεις] Μια καλησπέρα μαζί με συνάρτηση | yiota | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-12-10 08:12 |
Η ώρα είναι 06:14.

Θεματικός Τρόπος