| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας! Πιστεύω να είστε καλά! Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα λόγω του ότι αντιμετώπισα ένα θεματάκι. Δεν έχω πειράξει τίποτα στον κώδικα, καμία αλλαγή. Έχω προσθέσει προστασία με κωδικό σε κάποια φύλλα, με αποτέλεσμα όταν λειτουργώ την userform να μου εμφανίζει ένα παράθυρο και να μου κιτρινίζει την σειρά με τα κόκκινα γράμματα. (ενώ στου Γιώργου το φύλλο δεν συναντώ αυτό το πρόβλημα) Όταν την βγάζω δουλεύει κανονικά. Κώδικας: Private Sub Lst_NmRng_Click()
shSel.Activate
Application.GoTo Range(Me.Lst_NmRng.Value), False
End Sub
Σας ευχαριστώ πολύ! Edit το κατάφερα με το παρακάτω Κώδικας: Private Sub Lst_NmRng_Click()
Application.ScreenUpdating = False
Sheets("ΑΡΧΙΚΟ").Unprotect Password:="Password"
Sheets("ΤΕΛΙΚΟ").Unprotect Password:="Password"
shSel.Activate
Application.GoTo Range(Me.Lst_NmRng.Value), False
Sheets("ΑΡΧΙΚΟ").Protect Password:="Password"
Sheets("ΤΕΛΙΚΟ").Protect Password:="Password"
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stam75 : 07-08-18 στις 20:55. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα κουμπιού σε φόρμα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-07-17 12:38 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 12:42 |
| [VBA] Δημιουργία κουμπιού για εκτέλεση συνάρτησης | choulio19 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 09-05-12 18:37 |
| [ Φόρμες ] Εναλλαγή λεζάντας κουμπιού | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-06-11 20:50 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
Η ώρα είναι 22:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο