| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Ε λοιπόν είστε και οι δύο θεότρελοι και καταφέρατε αυτό που ζητούσα! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον κόπο σας και για τον πολύτιμο σας χρόνο που ξοδέψατε για τη βοήθεια που μου προσφέρατε στο ζήτημά μου. Και η δικιά σου Γιώργο είναι τρομέρη αλλά και η δικιά σου Σπύρο είναι αυτό που έψαχνα από την αρχή. Επειδή λοιπόν δε ξέρω ποια να προτιμήσω τώρα, θα τις κρατήσω και τις δύο και θα τις πάω εναλλάξ ![]() ![]() Παρόλα αυτά Σπύρο όχι δεν είχα ονομασία που να αφορά τύπο στο βιβλίο μου. |
|
|
|
Να 'σαι καλά! Αν θέλεις, κάνε μου μια εικόνα, με τις ονομασίες σου από τον name manager, για να δω τι είδους ονομασίες υπάρχουν και να εντοπίσω το σφάλμα... |
|
|
| Σημείωση Αν θέλει κάποιος μια λίστα (χωρίς κώδικα) με τις ονοματοδοσίες ενός Χ βιβλίου, μπορεί να κάνει το εξής: Επιλέγει ένα κελί, σε ένα φύλλο (υπάρχον ή νέο) που θέλει να «πάρει» την λίστα και ακολουθεί τα βήματα στις εικόνες 1 & 2. Η λίστα, αντιγράφεται στο κελί που επιλέχθηκε και προς τα κάτω. Φυσικά δεν έχουμε navigation, παρά μόνο την λίστα... |
|
| |||
| |||
|
Αυτά εννοείς έτσι;
|
|
|
|
Ναι αυτό, αν και δεν φαίνονται καλά τα πεδία...
|
|
|
|
Αν υπάρχουν ονομασίες, με περιοχές multi, τότε είναι ένας λόγος για το σφάλμα που εμφάνιζε... *βλέπε εικόνα |
|
| |||
| |||
|
Ωραία οπότε για να τα δεις καλύτερα θα χρησιμοποιήσω τον τρόπο που πατάτες τελευταία και έτσι θα φαίνονται. Αύριο θα σου ανεβάσω ένα αντιγραφο
|
|
|
|
Ok ευχαριστώ. Είναι σημαντικό να δω γιατί «χτύπησε» (παρ' όλο που φαντάζομαι) επειδή κρατάω αρχείο σφαλμάτων, εκτός από βιβλιοθήκες και πρότυπα. Αν δεν θέλεις να φανούν τα ονόματά σου, βάλτα σε προσωπικό μνμ. Καλό βράδυ. |
|
| |||
| |||
|
Σταμάτη, στο συνημμένο έβαλα τα ονόματα των φύλλων σε γραμμή
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 09-07-18 στις 22:36. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο μόλις ενημέρωσα τον κώδικα στο βιβλίο μου, σε ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα κουμπιού σε φόρμα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-07-17 12:38 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 12:42 |
| [VBA] Δημιουργία κουμπιού για εκτέλεση συνάρτησης | choulio19 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 09-05-12 18:37 |
| [ Φόρμες ] Εναλλαγή λεζάντας κουμπιού | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-06-11 20:50 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
Η ώρα είναι 06:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο