| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Δεν ξέρω τι άλλες ρουτίνες έχεις στο έργο σου, αλλά σ' εμένα δεν χτυπάει πουθενά, με αυτές τις βιβλιοθήκες. Δοκίμασε χωρίς την Ref Edit Control.(?) |
|
| |||
| |||
|
Δεν άλλαξε κάτι με την αφαίρεση της. Όταν μιλάς για ρουτίνες αναφέρεσαι σε κώδικα στην visual basic; Αν ναι, έχω άλλο ένα Module με το οποίο μεταφέρω κάποια δεδομένα από πίνακες σε μια στήλη και μετά σβήνει κάποια άλλα δεδομένα από διάφορες περιοχές σε ένα άλλο φύλλο. Αν βάλω τον κώδικα εδώ θα βοηθήσει; |
|
|
|
Όχι ο κώδικας είναι της φόρμας και εκεί να παραμείνει... Είδα οτι έχεις 2013 office στο profile σου. Αν ισχύει, δες την εικόνα και αν υπάρχουν, αντικατέστησε τις κυκλωμένες, με τις ίδιες αλλά 15.0 έκδοση. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει διότι όπως σου είπα δεν μου χτυπάει σφάλμα με την παρούσα μορφή... |
|
| |||
| |||
|
Όχι τα έχω αλλάξει σε 2016. Πρέπει να αλλάξω κάτι τώρα;
|
|
|
|
Όχι όλα καλά. Άλλαξε το και στο profile σου. Απλά δεν εμφανίζει το σφάλμα σε 'μένα, για για να σου δώσω απάντηση, αλλά και δεν έχω την συνολική εικόνα του έργου, για να δω αν κάτι επηρεάζει και πως ... |
|
|
|
Κάνε μια αλλαγή στον κώδικα με αυτό: Κώδικας: Private Sub lbxSheets_Click()
Dim Nme As Name
Me.lbxNamedRanges.Clear
For Each Nme In ThisWorkbook.Names
If Range(Nme).Parent.Name = Me.lbxSheets.List(Me.lbxSheets.ListIndex) _
Then Me.lbxNamedRanges.AddItem Nme.Name
Next Nme
End Sub
|
|
| |||
| |||
|
Έχω κάνει την αλλαγή στον κώδικα. Κάνω κλικ επάνω στην αριστερή λίστα αλλά δεν κάνει κάτι. Δεν πειράζει μην ταλαιπωρείσαι άλλο με μια σειρά κώδικα, έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος πιο πάνω έδωσε εξίσου βολική λύση. Να είσαι καλά για τον χρόνο που διέθεσες σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο Επίσης για την έκδοση του 2016 δεν έχει επιλογή στο προφίλ μου ώστε να το αλλάξω. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σταμάτη στο συνημμένο έκανα κάποιες βελτιώσεις. 1) Τροποποίησα τον κώδικα ώστε στο φύλλο Links να συμπληρώνονται και οι πίνακες που υπάρχουν στα φύλλα. 2) Επίσης τροποποίησα τον κώδικα, για να μη «χτυπάει» όταν ένα όνομα αναφέρεται σε τύπο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 09-07-18 στις 20:35. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο μπράβο πάρα πολύ καλό μου αρέσει πολύ, ήδη το έχω προσαρμόσει στο βιβλίο μου και δούλεψε. Μια λεπτομέρεια μόνο! Αν μπορεί και αν είναι εύκολο τα ονόματα των φύλλων να είναι σε μια σειρά και κάτω από κάθε όνομα φύλλου σε λίστα οι περιοχές. Το τονίζω γιατί κι έτσι όπως είναι η δουλειά που θέλω γίνεται! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση σου |
|
|
|
Σταμάτη... Στο δικό μου, η ρουτίνα δεν «χτυπούσε», γιατί δεν έχω ονομασίες που αφορούν τύπους. Στο βιβλίο, υπάρχει ένα update στον κώδικα και στην φόρμα. Αν η ονομασία αφορά τύπους, δεν επιλέγει περιοχή, αλλά βγάζει msgbox. Οι ονομασίες με τύπους ακολουθούν όλα τα φύλλα. Με την επιλογή φύλλου, μεταφερόμαστε στο φύλλο by default, πριν την επιλογή ονόματος. Η επιλογή False ή True στην γραμμή: Application.Goto Range(Me.Lst_NmRng.List(Me.Lst_NmRng.ListIndex)), False 'True είναι επιλογή σου αν θέλεις να «έρχεται» η περιοχή στο πάνω αριστερά μέρος του φύλλου ή όχι. Περισσότερα στο βιβλίο... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα κουμπιού σε φόρμα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-07-17 12:38 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 12:42 |
| [VBA] Δημιουργία κουμπιού για εκτέλεση συνάρτησης | choulio19 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 09-05-12 18:37 |
| [ Φόρμες ] Εναλλαγή λεζάντας κουμπιού | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-06-11 20:50 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
Η ώρα είναι 01:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο