| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
εκανα εγκατασταση του λειτουργικου και του office σε εναν ssd. Μετεφερα ολα τα αρχεια μου. Σε ολα τα αρχεια excel που εχω δεν εχω την πειλογη να γραψω καποιο σχολιο σε ενα κελι. Γιατι ; |
|
|
|
Καλησπέρα Δες την εικόνα. |
|
| |||
| |||
|
Την εχω υποψην μου την επιλογη.Πρεπει να ειναι επιλεγμενοσ στο Hover. Το εκανα, τιποτα παλι. Ολα τα εχω δοκιμασει, τιποτα. Δεν εχω γνωσεις αλλα νομιζζω οτι ειναι θεμα ασφαλειας. Με θεωρει οτι δεν ειμαι ο ιδιοκτητης , ο χειριστης και με μπλοκαρει. Τι να πω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis kokotsakis : 29-06-18 στις 00:37. |
|
|
|
Η πιο κάτω λύση, επαναφέρει τις επιλογές του δεξιού κλικ, στις αρχικές... Πλην των πινάκων (list object) αν υπάρχουν... Πάμε στο «χώρο» της Vba, πατώντας (Alt-F11) Πατάμε (Ctrl-G) για να ανοίξει το "Immediate" window Πληκτρολογούμε: Κώδικας: Application.CommandBars("Cell").Reset
Το δεξί κλικ, θα επανέλθει στις...«εργοστασιακές ρυθμίσεις» Ο κώδικας να εκτελεστεί μια φορά. Διαγράφουμε την γραμμή κώδικα και κλείνουμε το "Immediate" window |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] σταθερά κελία | jimis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-10-17 20:00 |
| Allow List Edit.. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-01-16 17:48 |
| [Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 14:46 |
| Edit Windows Registry | editolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-10 16:02 |
| Edit Windows Registry. | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 22-02-10 09:33 |
Η ώρα είναι 12:59.

Υβριδικός τρόπος