| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια παρακαλω Θελω να μου εμφανιζεται εκει που λεει-αποτελεσμα-μονο το μεγαλυτερο ποσοστο συν το προιον χωρις τον αριθμο από τα ποσοστα . λεπτομερειες εντος xls Σας ευχαριστω |
|
|
|
Βάλε για μεγαλύτερο ποσοστό Κώδικας: =MAX($K$3:$N$3) Κώδικας: =INDEX($K$1:$N$1;MATCH($M$8;$K$3:$N$3;0)) Κώδικας: =OFFSET($J$3;-2;MATCH($M$8;$K$3:$N$3;0)) |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας και σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εβαλα οτι μου ειπατε αλλα δεν μου βγαζει αποτελεσμα στους 2 τιτλους μπορειτε να δειτε τι συμβαινει? |
|
|
|
Φίλε... Αν θέλεις αποτέλεσμα, σε άλλα κελιά από αυτά που υπέδειξες (κάτω από το κίτρινο) τροποποίησε τις συναρτήσεις... |
|
| |||
| |||
|
την μετέφερα την index εκει που θελω αλλα δεν βγαζει κατι δειτε το xls |
|
|
|
Δεν το κατάλαβες... να τις τροποποιήσεις Σύνδεσε την match, εκεί που «χαλάει» με το κελί που έχεις το ποσοστό |
|
| |||
| |||
|
σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου την γραψεις?? δεν το εχω....δεν μπορω να την φτιαξω...βγαζει συνεχεια λαθος.....
|
|
|
|
Γράψε σε ποιό κελί θέλεις το ποσοστό και σε ποιο το μανταρίνι... |
|
| |||
| |||
|
ποσοστο στο κελι i14 μανταρινι στο κελι m1 |
|
| |||
| |||
|
το εφτιαξα νομιζω. =INDEX($K$1:$N$1;MATCH($I$14;$K$3:$N$3;0)) σε ευχαριστω πολυ για ολα! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αποτέλεσμα Συνάρτησης | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-02-17 13:24 |
| [Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 16:32 |
| Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 17:44 |
| [Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 14:46 |
| [Συναρτήσεις] Μια βοήθεια για εύρεση μεγαλύτερου αριθμού | tsoldim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-11-13 15:07 |
Η ώρα είναι 19:00.

Υβριδικός τρόπος