![]() |
αποτελεσμα μεγαλυτερου αριθμου συν προιον 1 Συνημμένο(α) καλησπερα σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια παρακαλω Θελω να μου εμφανιζεται εκει που λεει-αποτελεσμα-μονο το μεγαλυτερο ποσοστο συν το προιον χωρις τον αριθμο από τα ποσοστα . λεπτομερειες εντος xls Σας ευχαριστω |
Βάλε για μεγαλύτερο ποσοστό Κώδικας: =MAX($K$3:$N$3)Κώδικας: =INDEX($K$1:$N$1;MATCH($M$8;$K$3:$N$3;0))Κώδικας: =OFFSET($J$3;-2;MATCH($M$8;$K$3:$N$3;0)) |
1 Συνημμένο(α) Καλησπερα σας και σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εβαλα οτι μου ειπατε αλλα δεν μου βγαζει αποτελεσμα στους 2 τιτλους μπορειτε να δειτε τι συμβαινει? |
Φίλε... Αν θέλεις αποτέλεσμα, σε άλλα κελιά από αυτά που υπέδειξες (κάτω από το κίτρινο) τροποποίησε τις συναρτήσεις... |
1 Συνημμένο(α) την μετέφερα την index εκει που θελω αλλα δεν βγαζει κατι δειτε το xls |
Δεν το κατάλαβες... να τις τροποποιήσεις Σύνδεσε την match, εκεί που «χαλάει» με το κελί που έχεις το ποσοστό |
σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου την γραψεις?? δεν το εχω....δεν μπορω να την φτιαξω...βγαζει συνεχεια λαθος..... |
Γράψε σε ποιό κελί θέλεις το ποσοστό και σε ποιο το μανταρίνι... |
ποσοστο στο κελι i14 μανταρινι στο κελι m1 |
το εφτιαξα νομιζω. =INDEX($K$1:$N$1;MATCH($I$14;$K$3:$N$3;0)) σε ευχαριστω πολυ για ολα! |
| Η ώρα είναι 18:52. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.