Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Διαχωρισμός πίνακα σε δύο με συνάρτηση

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-06-18, 13:08
Όνομα: δημητρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Διαχωρισμός πίνακα σε δύο με συνάρτηση

έχω έναν πίνακα και σε μια στήλη του έχω τιμές, σε τυχαία σειρά, από το 1-200. Όχι υποχρεωτικά όλα τα νούμερα.
Θέλω σε ένα άλλο φύλλο ή φύλλα να εξάγω 2 πίνακες. έναν με τα νούμερα από το 1-100 και έναν άλλο με νούμερα από το 101-200. Με την ίδια σειρά που τα είχα περάσει στον αρχικό πίνακα και χωρίς κενά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Μορφοποίηση γραμμών πίνακα και αυτόματη συνάρτηση υπό όρους άλλου κελιού DJTAKIS_7 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-10-16 20:10
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία jimrenoir Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 18-12-14 17:51
[ Πίνακες ] Διαχωρισμός πίνακα gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 05-06-13 07:52
[Γενικά] Διαχωρισμός σε φύλλα Θανάσης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 14-05-11 15:45
[ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 08-05-11 00:45

Η ώρα είναι 22:32.