| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους. Θέλω να εισάγω σε ένα φύλλο του Excel, κάποια πιθανά αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων και αυτό να μου εξάγει (με φόρμουλα) όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, στις διπλανές στήλες. Για παράδειγμα: Να δίνω στο Α1 το Χ, στο Α2 το 1Χ και στο Α3 το 2Χ και να μου βγάζει στις διπλανές στήλες τους παρακάτω δυνατούς συνδυασμούς: Χ Χ Χ Χ 1 1 Χ Χ 2 Χ 2 Χ με ενδιαφέρει έως 10 αγώνες, αλλά ας είναι και λιγότεροι Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
| Συνδυασμοί γραμμάτων | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-07-14 18:55 |
| [Συναρτήσεις] Άθροισμα τιμών από VLookup αποτελέσματα | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-02-13 13:07 |
| [ Εκθέσεις ] Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-03-12 09:27 |
| [Συναρτήσεις] Αποτελέσματα Αυτόματου φίλτρου | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 01-02-12 00:41 |
Η ώρα είναι 10:55.

Υβριδικός τρόπος