| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα. Έχω το εξης πρόβλημα. Στην υπηρεσία μου υπάρχει ένα πρόγραμμα σε Access και τα αποτελέσματα τα εξάγουμε σε excell. Όπως θα δείτε στο συνημμένο πάω να μορφοποιήσω τις ημερομηνίες αλλά αυτές δεν αλλάζουν, παρά μόνο αν τις ξαναγράψω. Που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να τις μορφοποιήσω όλες μαζί γιατί είναι πάρα πολλές. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
| ||||
| ||||
|
Επέλεξε τη στήλη που περιέχει τις ημερομηνίες και αφού διαλέξεις τη μορφή της ημερομηνίας που χρειάζεσαι (δεξί κλικ > Μορφοποίηση κελιών), αντικατέστησε το χαρακτήρα "/" με τον εαυτό του πατώντας Ctrl + H (Εύρεση του "/" και Αντικατάσταση με "/").
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας Συνονόματε γειά σου και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου, απλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο βάζοντας "/" δεν δούλευε, αλλά χωρίς " " δηλ σχέτο την / δουλεύει μια χαρά. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου |
|
| ||||
| ||||
|
Συγνώμη αν δεν ήμουν κατανοητός αλλά εννοούσα σκέτο το / χωρίς τα εισαγωγικά. Τα έβαλα απλά για να ξεχωρίσω το χαρακτήρα /. Σημασία έχει ότι έκανες τη δουλειά σου. Να είσαι καλά! :)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση | marios82 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-17 12:19 |
| [ Φόρμες ] Αναγραφή μέρους της τρέχουσας ημερομηνίας [Now()] και, ταυτόχρονα, μορφοποίηση | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-11-15 13:27 |
| [VBA] Μορφοποιηση κελιού ημερομηνίας σε Χ/Χ/ΧΧΧΧ με χρήση μακροεντολής | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-01-15 19:00 |
| [Συναρτήσεις] Μορφοποίηση ημερομηνίας | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-07-12 14:09 |
| [ Εκθέσεις ] Μορφοποιηση Εκθεσης | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-12 07:44 |
Η ώρα είναι 11:09.

Υβριδικός τρόπος