| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλησπέρα. Έχω δημιουργήσει ένα φύλλο excel και έχω ενεργοποιήσει την προστασία για ορισμένα κλειδωμένα κελιά. Το θέμα είναι πως ξέχασα τον κωδικό που έχω βάλει. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω το password? Ή έστω να σβηστεί τελείως και να βάλω άλλο δεν με πειράζει.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
|
|
Καλημέρα Παρακαλώ, απαντήσεις με links, σε άλλα sites-forums πλήν της βοήθειας microsoft, ή προτάσεις βιβλίων κλπ δεν είναι αποδεκτά. Ακόμα να πούμε ότι δεν ανεβάζουμε απαντήσεις για κάθε είδους «σπαστήρια» εφ' όσον δεν γνωρίζουμε την προέλευση και τα δικαιώματα ενός εγγράφου. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας! Παράθεση:
Δυστυχώς, όπως διαπιστώνω εδώ και αρκετά χρόνια, με τη λανθάνουσα δουλοπρέπειά μας και τα αγελαία μας ένστικτα, θα καταφέρουμε τελικά, μόνοι μας, να μετατρέψουμε το διαδίκτυο σε μία και μόνη εφαρμογή ―της Microsoft! Σας ζητώ λοιπόν, κύριε Σπύρο, με το δικαίωμα που σας δίνει αυτή εδώ η κοινότητα, να με διαγράψετε από μέλος της εφόσον δεν σέβομαι τους κανόνες της. Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα φιλοξενία και σας εύχομαι καλή συνέχεια! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Είμαι από τα παλιά μέλη του φόρουμ. Βλέποντας τις γνώσεις και τη διάθεση προσφοράς του σχετικά νέου μέλους "gmaster", σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο αίμα, που τόσο χρειάζεται το φόρουμ, μετά την αδρανοποίηση των περισσότερων δραστήριων μελών του. Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν κρίμα να διαγραφεί και απώλεια για το φόρουμ. |
|
|
|
Εγώ δεν μίλησα ποτέ για διαγραφή πάντως... Θεωρώ όμως ότι είναι άδικο, σε αυτό το forum που έχει δώσει πολλά πράγματα, να προτείνουμε «σπαστήρια» καταστρέφοντας ίσως την εργασία κάποιων ανθρώπων. Αν έχει κανείς μια λύση σε κάποιο θέμα, ένα κώδικα, μια formula κλπ δεν υπάρχει κανένα θέμα στο να το ανεβάσει ως λύση. Από την άλλη ένα Ελληνικό forum όπως αυτό, δεν είναι σωστό να «προτείνει» λύσεις με link από όπου να 'ναι... Αυτή είναι η άποψή μου και δεν είμαστε «τσιράκια» καμίας microsoft. Άλλωστε τα προγράμματα που αναλύονται εδώ, καλώς κακώς είναι microsoft, τι να κάνουμε... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ενημέρωση φύλλου excel από βάση δεδομένων | bilakos26 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 29-09-17 02:54 |
| [Excel07] Κατάργηση σύνδεσης κελιών στο Excel 2010 | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-12-16 16:31 |
| [VBA] VBA - Πολλαπλή Αντιγραφή ΦΥΛΛΟΥ Excel | ΕΛΕΝΙΤΣΑ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-03-15 14:15 |
| [Γενικά] Κωδικός προστασίας Φακέλου σε κοινή χρήση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-06-12 17:15 |
| [VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 17:51 |
Η ώρα είναι 04:41.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο