| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Όπως θα δείτε και στο συνημμένο οι τιμές για το γράφημα έρχονται από την σειρά 22 (ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ 19,25,11) και οι υπόλοιπες τιμές είναι κενές. Αυτό που θέλω στο γράφημα είναι να σταματάει στην τελευταία τιμή και να μην συνεχίζει σαν να είναι μηδέν. Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβατε τι θέλω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
EDIT Δυστυχώς όταν κρύβεις την γραμμή που παίρνει το γράφημα τα δεδομένα, σβήνει και το γράφημα. Οπότε βρίσκεις άλλο τρόπο να μην εμφανίζεται η extra γραμμή ( π.χ ίδιο χρώμα το "γέμισμα" με την γραμματοσειρά. Φιλικά Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης Χατζής : 20-03-18 στις 11:51. Αιτία: διόρθωση στο κείμενο |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ είναι αυτό που θέλω Νάσε καλά και να έχεις όρεξη και διάθεση να μας βοηθάς |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μη εμφάνιση τιμών με κριτήριο σε φόρμα | George Nestor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-15 13:20 |
| [VBA] Εμφάνιση msgbox μόνο όταν το κελί είναι ενεργό | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-10-12 14:47 |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 20:15 |
| [Γενικά] Εμφάνιση μοναδικών τιμών | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-11 22:50 |
| Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 01:11 |
Η ώρα είναι 17:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο