| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας Έχω ένα πρόβλημα με ένα αρχείο μου. Από μια βάση δεδομένων τραβάω κάποια στοιχεία με Vlookup αυτή η βάση έχει κάποιες σκιάσεις και ενώ τραβάω τα δεδομένα δεν μπορώ να τραβήξω το format των γραμμών. Στο φύλο DATA το αρχείο εχει κάποιες σκιάσεις ενώ στό φύλο ΜΗΝΑΣ δεν μεταφέρονται. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα? Επισυνάπτω το αρχείο για να δειτε τι λεω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Ηλία, δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
| Γιώργο καλημέρα Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ γιά τόν χρόνο σου καί της γνώσεις σου είναι ότι ήθελα. Αλλά επιδή δεν μου αρέσει το (μασιμένο φαγητό !!!!!!!!!!! ) πήγα να το κάνω και εγώ !!!! αλλά δεν μπόρεσα. Πάς στη μορφοποίηση κελιών η καπου αλλού? !!!!!!!!!!!! Καί πάλι ένα μέγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τον κόπο σου. |
|
| |||
| |||
|
Χρησιμοποιούμε μορφοποίηση υπό όρους (Home > Styles > Conditional Format). Λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στη βοήθεια του Excel, αλλά και στο διαδίκτυο. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά.
|
|
| |||
| |||
|
Σας παρακαλω αν εχετε την ευχαριστηση βοηθηστεμε. εχω εννα κελι του EXCEL πουενημερωνετε απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ αυτοματα. Θελω σεννα αλλο κελι να φαινετε ποση αυξηση παιρνει αυτο το κελι καθε φορα που αυξανετε. Δηλαδη ΚΕΛΙ Α ΚΕΛΙ Β =100 =100 =130 = 30 =200 = 70 Σας παρακαλω ειμαι συνταξιουχος με αναπηρια 81% μαυτα περναω τις μερες μου στο σπιτι θα σας ειμαι ευγνομων αν θελετενα με βοηθησετε.σας στελνω και το μαιλ μου θα μου ειναι πιο ευκολο για μενα διοτι δεν γνωριζω να χειριζομε το φορουμ σας καλλα. nikossariklis@yahoo.gr Με εκτιμηση . Νικος. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Νίκο θα πρότεινα να ανεβάσεις ένα μικρό δείγμα του βιβλίου εργασίας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα με συνάρτηση format και ημερομηνία. | George Thassos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 13:41 |
| [VBA] Format Ημερομηνίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-10-11 21:42 |
| Format Ημερομηνίας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-06-10 17:49 |
Η ώρα είναι 21:15.

Υβριδικός τρόπος