| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα και καλή χρονιά αυτό που εχω είναι σε κάθε φύλλο είναι και ένας μηνάς . σε κάθε μηνά γράφω στο κελί β το όνομα του προμηθευτή ,πάνω από 10 προμηθευτές , και στο κελί φ ένα ποσό στο τελευταίο φύλλο εχω όλους τους προμηθευτές και αυτό που θέλω είναι να βρίσκει σε ποσά κελιά εχω ας πούμε το όνομα χχ και να μου προσθέτει τα ποσά από το κελί φ το εχω έτοιμο αν πιστεύετε ότι βοηθάει μπορώ να το προσθέσω . |
|
| |||
| |||
|
Καλή χρονιά Κώστα, χωρίς να ανεβάσεις δείγμα του βιβλίου εργασίας, δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί σε ποιον προμηθευτή ανήκει το κάθε κελί με τα ποσά και να δοθεί λύση. |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα . το excel μου είναι το παρακάτω
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Κώστα, στο συνημμένο και στο φύλλο «ΣΥΝΟΛΟ» έχω συμπληρώσει τους τύπους που δίνουν τα έξοδα ανά εταιρεία και μήνα. Αν ενδιαφέρεσαι για τα έσοδα άλλαξε, στον τύπο, το 4 σε 2. Θα έπρεπε όλα τα φύλλα των μηνών να έχουν ακριβώς την ίδια δομή. Επίσης τα ονόματα των φύλλων να ταιριάζουν με τα ονόματα των μηνών στο φύλλο «ΣΥΝΟΛΟ»(ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ και όχι ΟΚΤΟΒΡΙΟΣ). |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ . αν μπορώ εγώ να φανώ κάπου χρήσιμος πες μου .εχω ένα e-shop αν χρειαστείς κάτι να μου πεις να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή .
|
|
| |||
| |||
|
Εντάξει Κώστα. Το σημειώνω!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 11:43 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση συνάρτησης:"If then do στο κελί τάδε αυτό και στο κελί τάδε το άλλο..." | vagpte | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-05-13 11:23 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 07:21 |
| [Γενικά] πρόσθεση αριθμών στο ίδιο κελί | dimnot | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-09-11 22:08 |
| [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 16:04.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο