Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
γεια σας .δειτε παρακαλω λιγο το αρχειο . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. |
| |||
| |||
![]()
Φιλε Θοδωρη καλησπερα Θα ηταν πιο ευκολο για ολους να γινεις λιγο περισσοτερο σαφης σε αυτο που ζητας οχι με σχηματα αλλα δινοντας μας το αποτελεσμα σε αυτο που θελεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα και απο εμενα αγαπητε ΧΡΗΣΤΟ. νομιζω πως το αρχειο που ανεβασα ηταν κατατοπηστικο αλλα μιας και πρεπει ας το κανουμε ακομα πιο κατανοητο. σε ενα φυλλο (sheet1)εχω στις γραμμες 35 και 36 και για εκατονταδες στηλες καποιους αριθμους. την γραμμη 36 την περασα στη στηλη C χειροκινητα και ελεγα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να παρω την γραμμη 35 αυτη τη φορα και να τη βαλω στη στηλη Β με καποιον τυπο αυτο ειναι ολο φιλε μου και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου με εκτιμηση Θοδωρης. ![]() |
| |||
| |||
![]()
Φιλε Θοδωρή δοκιμασε αυτο Κώδικας: =INDEX($X$35:$IV$35;COLUMN(A1);ROW(A1)) Παντως στη Excel 2007 η τελευταια στηλη ειναι η XFD. Αν εχεις καποιο προβλημα εδω ειμαστε
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
![]()
δικη μου παραλειψη,τον τυπο τον χρειαζομαι στο κελι Β1 του φυλλου sheet2 και η αναφορα μου ειναι στο sheet1 απο X35-NS35. πως γινετε ο τυπος ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμα. |
| |||
| |||
![]()
Φιλε τοτε βαλτο ετσι Κώδικας: =INDEX(Sheet?!$X$35:$IV$35;COLUMN(A1);ROW(A1))
| |||
| |||
![]()
Χρηστο ,φιλε μου sorry για το καθυστερημενο της απαντησης αλλα ειχα λιγο τρεξιμο. ο τυπος σου δουλεψε αψογα Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ. Με εκτιμηση Θοδωρης! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για έλεγχο δυο κελιών | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-10-16 13:05 |
[Γενικά] False στην συνάρτηση if όμοιων κελιών | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-03-15 15:41 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για αρίθμηση κελιών | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-01-14 22:31 |
[Συναρτήσεις] Αφαίρεση κελιών με συνάρτηση | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-07-13 13:45 |
[Γενικά] Αντιμετάθεση | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-01-12 22:33 |
Η ώρα είναι 12:58.