Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Ενημέρωση φύλλου excel από βάση δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-09-17, 22:22
Όνομα: Βασίλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ενημέρωση φύλλου excel από βάση δεδομένων

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα τιμολόγιο πώλησης στο Excel μέσου του οποίου κρατάω και κάποιο αρχείο από τις αγορές των πελατών μου. Θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ/γίνεται να ενημερώνω αυτό το αρχείο μέσω κάποιου server ή δεν ξέρω και γω με ποιον άλλο τρόπο αλλά από απόσταση, π.χ ο υπολογιστής μου είναι στον χώρο εργασίας μου και εγώ βρίσκομαι σε ένα παγκάκι με το κινητό μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο;
Ελπίζω να μην ρωτάω ασυναρτησίες.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Πρότυπα] Πως να συνδεσω μια βάση δεδομένων με καποιο πρότυπο του excel? tolis_montana Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 17 26-02-16 08:38
[VBA] Ενημέρωση δεδομένων από Excel σε Access julie Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-12-13 21:07
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 01-02-13 19:34
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας labpanag Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 06-12-12 16:14
[VBA] Εμφάνιση κρυφού φύλλου βάση συγκεκριμένης τιμής ΤΖΙΜΗΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 24-09-12 20:33

Η ώρα είναι 07:19.