| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Έχω ένα τιμολόγιο πώλησης στο Excel μέσου του οποίου κρατάω και κάποιο αρχείο από τις αγορές των πελατών μου. Θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ/γίνεται να ενημερώνω αυτό το αρχείο μέσω κάποιου server ή δεν ξέρω και γω με ποιον άλλο τρόπο αλλά από απόσταση, π.χ ο υπολογιστής μου είναι στον χώρο εργασίας μου και εγώ βρίσκομαι σε ένα παγκάκι με το κινητό μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο; Ελπίζω να μην ρωτάω ασυναρτησίες. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Πρότυπα] Πως να συνδεσω μια βάση δεδομένων με καποιο πρότυπο του excel? | tolis_montana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 26-02-16 08:38 |
| [VBA] Ενημέρωση δεδομένων από Excel σε Access | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-12-13 21:07 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 19:34 |
| [Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-12 16:14 |
| [VBA] Εμφάνιση κρυφού φύλλου βάση συγκεκριμένης τιμής | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-09-12 20:33 |
Η ώρα είναι 10:25.

Θεματικός Τρόπος