ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Αυτόματη Ταξινόμηση

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-06-17, 22:04
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face Αυτόματη Ταξινόμηση

Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα.
Φίλοι για το ίδιο θέμα (περίπου) με είχατε βοηθήσει και προσπάθησα να το προσαρμόσω
σε νέα δεδομένα αλλά δεν μπόρεσα γιατί έχω τα εξής προβλήματα.
1ο Στο επάνω μέρος αντί του Α,B,C,D κλπ μου βγάζει Αριθμούς 1,2,3,4 γιατί;;;;
2ο Όπως θα δείτε και στο συνημμένο δεν μου ταξινομεί ολόκληρη την σειρά (κόκκινο χρώμα)
προσπάθησα να καταλάβω τον κώδικα αλλά...... οπότε η βοήθειά σας όπως πάντα αμέριστη και απεριόριστη.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls Καρτέλα-ΔΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ.xls (243,5 KB, 41 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-17, 09:22
Το avatar του χρήστη Spirosgr
Συντονιστής
Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Ακόμα δεν έχεις μάθει τα πλέον βασικά...

Ερώτημα 1ο, βλέπε εικόνα...

Ερώτημα 2ο, άλλο το χρώμα (format) και άλλο η ταξινόμηση...

Πες μας τι θέλεις, αν και το έχουμε δει το θέμα αυτό χιλιάδες φορές (...$)
Συνημμένα Thumbnails
Αυτόματη Ταξινόμηση-screenshot_2.png  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-17, 20:42

Red face

Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα
Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου.
1ον Ποτέ δεν έχω πει ότι γνωρίζω καλά το Excel. Είμαι όμως πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ 1ον γιατί σε ηλικία 40 χρονών (τώρα είμαι 56) ΜΟΝΟΣ και διαβάζοντας βιβλία έχω μάθει αυτά που έχω μάθει και έχω φτιάξει ορισμένα προγράμματα για καλυτέρευση της εργασίας μου και ξέρεις κάτι Σπύρο στα βιβλία και στα σεμινάρια που παρακολουθώ γιατί θέλω να μαθαίνω περισσότερα δεν έχουν όλες τις περιπτώσεις, 2ον είμαι ΠΟΛΥ τυχερός που βρήκα αυτό το φόρουμ που τόσο μα τόσο πολύ με έχει βοηθήσει.
2ο Αυτό με την αλλαγή από A,B,C.... σε 1,2,3 έγινε ξαφνικά είχα ξεκινήσει με A,B,C.... και μάλλον μετά την επικόλληση του τύπου μου το άλλαξε μόνο του και δεν μου είχε ξανατύχη.
3ο Αυτό που ζήτησα ήταν η ταξινόμηση και όχι το χρώμα, απλά το χρωμάτισα για σας δείξω μέχρι που κάνει ταξινόμηση, ενώ το υπόλοιπο χρώμα που μένει δεν το κάνει ταξινόμηση, ίσως δεν σας έδωσα να καταλάβετε, συγνώμη για την ταλαιπωρία που και πάλι κάτι έμαθα.
Πιστεύω ότι με όλα τα παραπάνω να σου έδωσα να καταλάβεις ότι γνωρίζω αυτά που είχαν τα βιβλία που διάβασα και τα σεμινάρια που έχω πάει, αν όλα αυτά δεν μου έχουν δώσει την γνώση που πρέπει να είχα δεν φταίω εγώ, εγώ πάντως είμαι εντάξει με τον εαύτόν μου και λόγω της ηλικίας μου, γιατί ΠΡΟΣΠΑΘΩ πάντα και δεν μένω στάσιμος.
Πάντως για άλλη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την απεριόριστη βοήθειά σου και για την βοήθεια όλων των καπεταναίων του φόρουμ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-17, 20:55
Το avatar του χρήστη Spirosgr
Συντονιστής
Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Αν ήθελα να είμαι αρεστός σε όλους, θα πούλαγα παγωτό...
Όπως είπε και κάποιος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-17, 21:58

Red face

Φίλε Σπύρο ότι έγραψα δεν το έγραψα ούτε για να σε "πικάρω" ούτε για σου την "πω" απλά ήθελα να σου πω ότι προσπαθώ και αρπάζω την κάθε ευκαιρία που με την βοήθειά σας έχω κάνει βήματα μπροστά.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-07-21, 14:33
Όνομα: Κατερίνα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Σπύρο ότι έγραψα δεν το έγραψα ούτε για να σε "πικάρω" ούτε για σου την "πω" απλά ήθελα να σου πω ότι προσπαθώ και αρπάζω την κάθε ευκαιρία που με την βοήθειά σας έχω κάνει βήματα μπροστά.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας
μάλλον απ ότι κατάλαβες , δεν έχουν όλοι την ίδια ευαισθησία φίλε μου
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αυτόματη Ταξινόμηση κελιών alex7 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 11-02-17 22:30
[Συναρτήσεις] Αυτόματη Ταξινόμηση xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 28-04-15 10:21
[Γενικά] Αυτόματη Ταξινόμηση xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 22 12-02-14 00:37
Ταξινόμηση jimrenoir Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 22-02-11 11:19
[Συναρτήσεις] Αυτόματη ταξινόμηση με συναρτήσεις. gr8styl Excel - Tips & Tricks 0 18-02-11 00:16

Η ώρα είναι 12:30.