Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-04-17, 11:46
LEO Ο χρήστης LEO δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΣΩΤΗΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο

Καλησπέρα σε όλους και Καλό Πάσχα ,

Θέλω την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα . Θέλω να μεταφέρω με VBA τις τιμές από το φύλλο Bal στο φύλλο Bal_Year στην στήλη που θα βρεί την ίδια ημερομηνία πχ 31/3/2017 . Εχω φτιάξει μια εντολή(την βρήκα σε μια προηγούμενη ανάρτηση) αλλά κάπου υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να το εντοπίσω .

Ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Bal.xlsm (138,8 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο Χρήστος Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 14-10-16 11:43
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 19-12-14 11:43
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο rania1984 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 25-09-14 13:17
[Excel07] Με ένα πάτημα μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 10-07-13 22:36
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 01-11-11 07:21

Η ώρα είναι 09:55.