Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] πρόβλημα με συνάρτηση index,counta

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 29-03-17, 23:21
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή πρόβλημα με συνάρτηση index,counta

Καλησπέρα! έχω ενα excel που χρησιμοποιώ τον τύπο =INDEX(B:B;(COUNTA(B:B))) ώστε να μου επιστρέφει στο κελί C το τελευταίο αποτέλεσμα στην στήλης Β. Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής. Επειδή ο αριθμός που υπάρχει στην στήλη Β προέρχεται από συνάρτηση στην στήλη Α το τελευταίο αποτέλεσμα (στην Β) είναι πάντα -112. υπάρχει τρόπος στην στήλη C μπαίνει το τελευταίο αποτέλεσμα εκτός απο αυτό? (δηλ αν ειναι Β1=5, Β2=15, Β3=9, Β4=-112 στην C2 (που είναι ο τύπος) να βγάζει σαν τελευταίο αριθμό το 9 (δηλαδή το Β3 και όχι το Β4)

ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με συνάρτηση Null γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-01-16 22:37
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα με συνάρτηση format και ημερομηνία. George Thassos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 18-07-15 13:41
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 02-12-13 13:14
[ Ερωτήματα ] Index στην Access mdragon Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 10-03-11 14:14
[ Φόρμες ] Tab Index Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 14-11-10 21:48

Η ώρα είναι 20:39.