| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Για σας... είμαι καινούριος στο σαιτ, προχθές το βρήκα τυχαία σε μια αναζήτηση... ζητώ συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη... δεν έχω ιδιαίτερες γνώσης excel και έχω μάθει από μονός μου αρκετά πράγματα και συνεχίζω και μαθαίνω... έχω φτιάξη 3 excel τα όποια τα δουλεύω 6 μήνες... όπου για να τα φτιάξω πάτησα επάνω σε αλλά excel με πειραματισμούς για να τα καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας πως είναι φτιαγμένα αυτά που έβλεπα... με πήρε 2 μήνες να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας τον συναρτήσεων... αφού κατάλαβα ξεκίνησα να φτιάχνω αυτό που είχα στο μυαλό μου.... έφτιαξα έναν τρόπο όπου να εκτυπώνω συστήματα ανάπτυξης μέχρι 1000 δελτία σε αυτόματη εκτύπωση και αυτόματη αντικατάσταση....:icon_yes: έφτιαξα 20 στήλες που τις έχω ονομάσει σηλέκτες επηδη δουλιά που κάνουν είναι να συλλέγουν τις στήλες της ανάπτυξης.... στην συνάχια όταν ένας συλλέκτης είναι ενεργός συλλέγετε από μια κεντρική στήλη που συλλεγή όλους τους συλλέκτες και στέλνει τα τελικά δεδομένα σε ένα άσπρο πλαίσιο και τα μετατρέπει σε σημάδια ( # ) και αυτό τυπώνετε επάνω στο δελτίο έως και 188 επιλογές της επιλογής μας... ο λόγος που ασχολήθηκα να το φτιάξω είναι για να γλυτώνω χρόνο και λάθει... π.χ. 2000 δελτία δεν συμπληρώνονται...αυτά τα αρχεία τα ανεβάζω σε ένα σαιτ που ασχολείται με τέτοιους τρόπους συστημάτων..... σας ανεβάζω να το δείτε με περασμένο επάνω ένα σύστημα 100 δελτία.... είναι με την προηγούμενη ενημέρωση που είχα μέχρι στις 95 επιλογές η καινούρια είναι στις 188... θέλω να με πείτε την γνώμη σας εσείς που έχετε γνώσης... και όπως θα το εξερευνάτε εάν βρείτε κάποιο λάθος στις συνάρτησης... εγώ τα τσέκαρα με πολύ προσοχή και δεν βρήκα λάθει αλλά δεν εγώ τις κατάλληλες γνώσης για να το πω με σιγουριά... όλο αυτό το μέρα με την μέρα όλο στο χερη....κάτι παρόμοιο μπορεί να φτιαχτή και για το κινώ-τζόκερ με λίγη δουλιά και όρεξη όλα γίνονται....σκέφτηκα να προσθέσω κ αλλά πράγματα επάνω και θα χριαστώ την βοήθεια σας αλλά πρώτα θέλω της απάντησης σας για τυχών λάθει.... οποίος θέλει μπορεί να το χρησιμοποίηση κιόλας και να κάνει και αυτόματες αντικατάστασης... ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΡΟΔΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XATZOPOULOS DHMOKRITOS : 18-02-17 στις 13:40. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 17:45.

Θεματικός Τρόπος