| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποδοχή. Έχω λοιπόν δημιουργήσει μια φόρμα την οποία συμπληρώνω και μου βγάζει μια προσφορά για τον πελάτη μου(έχω βάλει τις κατάλληλες συναρτήσεις και παίρνω τα αποτελέσματα που θέλω). Αυτό που θέλω να κάνω είναι αυτά που θα συμπληρώνω στην φόρμα να περνάνε αυτόματα σε ένα άλλο φύλλο και έτσι να δημιουργείται το πελατολόγιο. Πάνω κάτω έχω βρεί πως να πέρναω ενα δεδομένο αλλά εγω θέλω να περνάνε όλα τα στοιχεία της φόρμας και φυσικά να αποθηκεύονται μιας και η φόρμα ανανεώνετε συνέχεια. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων από ένα φύλλο σε άλλο με προϋποθέσεις | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-01-17 21:33 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 11:43 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 13:17 |
| [Excel07] Με ένα πάτημα μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-07-13 22:36 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 07:21 |
Η ώρα είναι 20:43.

Θεματικός Τρόπος