| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρονια Πολλα με υγεια και ευτυχια για ολους μας Θα ηθελα την βοηθεια σας στο συννημενο υποδειγμα το οποιο πηρα από τα ετοιμα αντιστοιχα που υπαρχουν στο excel. Προσπαθησα να δημιουργησω έναν συγκεντρωτικο πινακα σε νέο φυλλο οπου θα φαινονται τα στοιχεια (πελατης-τρεχον υπολοιπο) από πολλα φυλλα (στον συννημενο εχω τρια φυλλα αλλα θα προσθεσω κι αλλα), ώστε ανα πασα στιγμη να βλεπω σε ένα φυλλο τον πελατη και το τρεχον υπολοιπο καθως και το γενικο συνολο υπολοιπων ολων των πελατων. Οσες φορες και αν προσπαθησα μου βγαζει μηνυμα ότι χρειαζονται δεδομενα τουλαχιστον από δυο γραμμες , όταν δε ορισα περισσοτερες μου εβγαζε τους αυξοντες αριθμους. Μηπως θα πρεπει να δημιουργησω καποια λιστα μονη μου και όχι ετοιμα προσχεδια; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πολλά φύλλα εργασίας | asterisk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-06-14 01:51 |
| [VBA] Αναζήτηση στοιχείων από δυο φύλλα και καταχώριση των επιλεγμένων σε νέο | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-03-14 21:16 |
| [Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-06-13 21:07 |
| [Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 18:16 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 17:17 |
Η ώρα είναι 08:26.

Θεματικός Τρόπος