| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Εχω φτιάξει ενα αρχείο με το οποίο παρακαλουθω τις αδειες των μισθωτών. Για κάθε μήνα εφτιαξα ξεχωριστό φύλλο στο οποίο καταγράφω τις άδειες. Αυτό που θα ήθελα να μεταφέρονται οι άδειες ( αν γίνεται με συναρτήσεις ) στο φύλλο "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ " ώστε με την βοήθεια συγκεντρωτικού πίνακα να μπορώ να δω πόσες αδειες και πότε πήρε ο κάθε μισθωτός. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μανώλη, δες μια λύση, με κώδικα, στο συνημμένο αρχείο. Φιλικά/γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 17-03-15 στις 13:43. Αιτία: αλλαγή συνημμένου για αφαίρεση άχρηστης μακροεντολής |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Γιώργο σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου. Λάθος δικό μου που δεν ανέβασα ολοκληρωμένο το αρχείο. Εκτός απο τις άδειες υπάρχουν και υπερωρίες. με αποτέλεσμα η ( If Application.Trim(rngData.Cells(R, C)) <>" " Then .... ) να μας φέρνει όλες τις τιμές που υπάρχουν στα κελιά ακόμα και το 2 ή 3 που είναι ώρες υπερωρίας. Εκανα αλλαγη στον κώδικα και τον έκανα ετσι και μου φέρνει μόνο τις άδειες If Application.Trim(rngData.Cells(R, C)) = "ΚΑΝ.ΑΔ" Then i = i + 1 x(i, 1) = rngNames(R) x(i, 2) = rngDates(C) x(i, 3) = rngData.Cells(R, C) End If If Application.Trim(rngData.Cells(R, C)) = "ΡΕΠΟ" Then i = i + 1 x(i, 1) = rngNames(R) x(i, 2) = rngDates(C) x(i, 3) = rngData.Cells(R, C) End If If Application.Trim(rngData.Cells(R, C)) = "ΑΣΘ" Then i = i + 1 x(i, 1) = rngNames(R) x(i, 2) = rngDates(C) x(i, 3) = rngData.Cells(R, C) End If If Application.Trim(rngData.Cells(R, C)) = "ΑΝΑΡ" Then i = i + 1 x(i, 1) = rngNames(R) x(i, 2) = rngDates(C) x(i, 3) = rngData.Cells(R, C) End If If Application.Trim(rngData.Cells(R, C)) = "ΕΙΔΙΚΗ" Then i = i + 1 x(i, 1) = rngNames(R) x(i, 2) = rngDates(C) x(i, 3) = rngData.Cells(R, C) End If Θα μπορούσε να γίνει κάπως αλλιως ? Και πάλι ευχαριστώ Με εκτίμηση Μανώλης |
|
| |||
| |||
|
Μανώλη, δες το συνημμένο
|
|
| |||
| |||
|
Μια λέξη μόνο Τ Ε Λ Ε Ι Ο ![]() Ευχαριστώ Με εκτίμηση Μανώλης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο forum! Βρήκα αυτό το αρχείο και το προσάρμοσα στα δικά μου δεδομένα. Πάρα πολύ χρήσιμο! Προσπαθώ να βρώ δύο πραγματάκια αλλά δυσκολεύομαι και θέλω την βοήθειά σας... Θέλω να μετράει ποσα Σάββατα και Κυριακές υπάρχει εργασία π.χ η τιμή "Α", "Π" ή "Β" και να εμφανίζει το πλήθος των Σαββάτων και Κυριακών που υπάρχει εργασία στον κάθε υπάλληλο και κάπου αλλού τις αντίστοιχες ημερομηνίες (εργασίας σε Σάββατο ή Κυριακή); Υπάρχει η δυνατότητα εντός του ημερολογίου στο τέλος των ημερομηνιών; Προσπάθησα να το υπολογίσω στον Συγκεντρωτικό Πίνακα αλλά δεν τα κατάφερα |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Νίκο, δες το συνημμένο και συγκεκριμένα το φύλλο του Μαρτίου. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ παρά πολύ! Είναι αυτό ακριβώς που εψαχνα! Εκατσα και διάβασα τις συναρτησεις και ομολογώ πως το μυαλό μου δεν πήγε καν εκεί! Ειδικά τις συναρτήσεις small και sign δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ξανά! ![]() Φιλικα, Νίκος. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στο forum, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το παραπάνω αρχείο. Πρόσθεσα τα δεδομένα μου και το προσάρμοσα στις δικές μου ανάγκες. Παρατήρησα όμως ένα προβληματάκι. Το αρχείο επειδή έχει πολλούς μισθωτούς, προς το τέλος του χρόνου, λόγω του όγκου των δεδομένων όταν κάνω συγκεντρωτικό αργεί αρκετά και η καθυστέρηση φαίνεται και στο άνοιγμα του αρχείου. Υπάρχει τρόπος να βγάλω σε ξεχωριστό αρχείο το συγκεντρωτικό και να παίρνει τα στοιχεία από το αρχείο με τους μήνες ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Νίκο, δες το συνημμένο. Με στόχο την αύξηση της ταχύτητας, πραγματοποίησα κάποιες αλλαγές στον κώδικα. Κάνε δοκιμές για να δούμε αν μειώθηκε ο χρόνος που απαιτείται για τη συγκέντρωση των δεδομένων και τη δημιουργία του συγκεντρωτικού πίνακα. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 03-11-16 στις 10:37. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Καταμέτρηση επισκέψεων σε πελάτη | bdim20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-02-15 09:32 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση κελιών | stelianta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-01-14 17:10 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση τιμών | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-03-12 23:07 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση φανερών γραμμών. | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-09-11 16:57 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση υπό όρους - Countif | fulldeen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-04-10 13:32 |
Η ώρα είναι 08:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο