| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Μαλλον δεν εξηγω κάτι σωστα. Συγγνώμη Στέλνω ένα αρχείο . Έχω 7000 δεδομένα Στην πρώτη στήλη όπως τα έχω τα ΑΦΜ Στη δεύτερη όπως θέλω να γίνουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 19-09-16 στις 09:44. |
|
| ||||
| ||||
|
Σπύρος23, δοκίμασες την πρώτη συνάρτηση που σου πρότεινα (=REPT("0";9-LEN(A1))&A1); Σε ρωτάω γιατί το αποτέλεσμά της είναι ακριβώς αυτό που θες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
χίλια ευχαριστώ
|
|
| |||
| |||
|
Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τα ΑΦΜ και να εφαρμόσουμε ειδική μορφοποίηση, όπως στο συνημμένο.
|
|
|
|
Μπορείτε να δείτε κι αυτό: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...html#post24463 |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με συνάρτηση που θέλω να επιστρέφει τιμή μηδέν | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-01-15 14:06 |
| Ερώτημα μετάφρασης text σε αριθμό μήδεν ( 0 ) | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-14 05:09 |
| [ Ερωτήματα ] Όπου το πεδίο είναι κενό να παίρνει την τιμή 0 (μηδέν) | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-01-14 17:29 |
Η ώρα είναι 10:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο