Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Έχω εναν πίνακα με πελάτες στο φύλλο 1.Θέλω για κάθε πελάτη , να πατάω στο όνομα και ν ανοίγει μια φόρμα με κάποια στοιχεία . Έχω φτιάξει την φόρμα στο φύλλο 2. Πρέπει να την αντιγράψω τόσες φορές όσοι οι πελάτες και να περνάω ένα ένα όνομα;;; ¨η μπορώ όποια στοιχεία υπάρχουν στον πίνακα να τα αντιστοιχήσω σε φόρμες;;;
|
|
![]()
Καλησπέρα. Στο βιβλίο, υπάρχει ένα υπόδειγμα κώδικα, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να συμπληρώσεις ή τροποποιήσεις για να «φέρεις» τα στοιχεία, επιλεγμένου πελάτη, σε μια φόρμα στο φύλλο 2. Sh1,Sh2 το κωδικό όνομα φύλλων. Ο κώδικας, στο φύλλο Πελάτες, στο συμβάν BeforeDoubleClick. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πως μπορώ να δω τον κώδικα στο αρχείο που μου στείλατε;; Χρησιμοποιώ EXCEL 2013.
|
|
![]()
Κατ' αρχήν ενεργοποίησε την καρτέλα «Προγραμματιστής» στην κορδέλα (αν δεν το έχεις κάνει) Με Alt + F11 μεταφερόμαστε στο «χώρο» της VBA, αριστερά διπλό κλικ στο φύλλο (εικ. 1) Αλλιώς από την tab του φύλλου, δεξί κλικ (εικ. 2) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεδομενα απο web σελιδα σε φορμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-08-15 16:47 |
[ Φόρμες ] Φόρμα τύπου πίνακα | Δημήτρης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-01-12 08:29 |
Φόρμα Ενημέρωσης Πίνακα | pt33 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 20-08-11 14:54 |
Πεδία από πίνακα σε φόρμα | Diakor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 13-06-10 14:22 |
Η ώρα είναι 09:29.