| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα... Έχω ένα αρχείο exel. Πήγα να κάνω αποθήκευση, άλλα εκείνη την ώρα κόπηκε το ρεύμα, με αποτέλεσμα, το αρχείο να καταστραφεί. Με το που ανοίγω το αρχείο, μου λέει ότι είναι κατεστραμμένο. Δοκίμασα άνοιγμα με επιδιόρθωση άλλα τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανοίξω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 03-08-16 στις 01:15. |
|
|
|
Καλημέρα Γρηγόρη, για να καταστραφεί το αρχείο, κάτι άλλο έχεις κάνει... Αν κοπεί το ρεύμα (αλλά και σε άλλα σφάλματα) το πρόγραμμα ανοίγει και πάλι και σου προτείνει κάποιες εναλλακτικές λύσεις με παλαιότερα ή επιδιορθωμένα αρχεία, από τα οποία θα διαλέξεις ποιό σου κάνει... Σε αυτή την διαδρομή του υπολογιστή: C:\Users\Όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\ η excel κάθε 10 λεπτά, αποθηκεύει αρχεία (backup) Προσπάθησε να βρείς κάποιο «καλό» παλιότερο...αν υπάρχει... Ψάξε και στα temp... |
|
| |||
| |||
|
τα έχω κάνει όλα αυτά άλλα τίποτα.το αρχείο είναι σε server μήπως γιαυτό καταστράφηκε? μπορώ να δώσω το αρχείο μπας και το ανοίξουμε? |
|
|
|
Ανέβασέ το, για να δούμε τι ακριβώς λέει... κατ αρχήν...
|
|
| |||
| |||
|
Οριστε το αρχειο.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 10:15 |
| [Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
| Αρχείο .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-13 21:48 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε αρχείο mdb | zaf_4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-09-13 12:24 |
| [Συναρτήσεις] Πρόσθεση κελιών απο διαφορετικά αρχεία exel | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 08:36 |
Η ώρα είναι 08:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο