| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο παρακάτω δείγμα που ανεβάζω. Κάθε μήνα φτιάχνω ένα βιβλίο με 30 ή 31 ημέρες ανάλογα τον μήνα για να περνάω δικαιολογητικά απουσίας παρουσίας προσωπικού. Αυτό που ζητάω είναι στο πρώτο φύλλο συγκεντρωτικά να εμφανίζονται οι εργαζόμενοι με τα δικαιολογητικά που τους έχω περάσει με την αντίστοιχη ημερομηνία δίπλα ,τα δικαιολογητικά δεν είναι στάνταρ για αυτό πρέπει να μου φέρνει σαν αποτέλεσμα οτιδήποτε είναι περασμένο στο ανάλογο κελί, ευχαριστώ πολύ .
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Βασίλη, δες στο συνημμένο μια υλοποίηση, με κώδικα. Περισσότερες λεπτομέρειες στο συνημμένο Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Γιώργο δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, είναι τέλειο!!
|
|
| |||
| |||
|
Θα χρειαζόμουν ακόμη μια φορά την βοήθεια σας, στο παράδειγμα που μου έφτιαξε ο φίλος Γιώργος στο οποίο και έχω καταχώρηση τα στοιχεία έτσι ώστε να γίνει πιο κατανοητό αυτό που ζητάω, θα χρειαζόμουν μια μορφοποίηση που όταν το άθροισμα των αριθμητικών καταχωρήσεων σε όλο τον μήνα είναι 240 ακριβώς οι σειρές να γίνονται πράσινες όταν το ξεπερνάνε έστω και 241 να γίνονται κόκκινες σας ευχαριστώ.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Βασίλη, το ζητούμενο μπορεί να υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας μορφοποίηση υπό όρους. Δες τα συνημμένα αρχεία. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου δεν ξέρω αν αυτό γίνεται, όμως μέσα στον μήνα εκτός από αριθμούς υπάρχουν και διάφορες άλλες καταχωρήσεις π.χ άδειες με την μορφοποίηση μου χρωματίζει όλες τις γραμμές του ονόματος που η συνθήκη είναι αληθές με αποτέλεσμα να ψάχνω σε δεκάδες γραμμές που έχει ξεπεραστεί αυτό το όριο ή είναι ίσο. Γίνεται να χρωματίζονται μόνο οι γραμμές που εκπληρώνουν αυτή τη συνθήκη;;;
|
|
| |||
| |||
|
Βασίλη, δες το συνημμένο. Άλλαξα τον τύπο μορφοποίησης, ώστε οι γραμμές που στη στήλη E έχουν κείμενο να μη μορφοποιούνται. |
|
| |||
| |||
|
Είναι απίστευτο λειτουργεί τέλεια, Γιώργο να είσαι καλά με βοήθησες να γλυτώσω αμέτρητες ώρες δουλειάς και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.
|
|
| |||
| |||
|
Βασίλη, να είσαι καλά επίσης...
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Έκθεση με στοιχεία από Φόρμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-15 15:23 |
| [Excel07] Δεν εμφανίζει στη μετάφραση στοιχεία | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-09-12 20:57 |
| [ Εκθέσεις ] Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-03-12 09:27 |
| [ Πίνακες ] Συγκεντρωτικά ποσά | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-05-11 17:19 |
| [Συναρτήσεις] ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΟΣΑ | viki_moulara | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-11-10 12:43 |
Η ώρα είναι 18:27.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο