| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους Έχω την στήλη Α1:Α20 στο Excel η οποία έχει αριθμούς και κενά. Στην διπλανή στήλη (Β1:Β2) έχω βάλει την συνάρτηση =MAX($A$1:A1), η οποία δουλεύει καλά. Θέλω στο C1 να μετατρέψω την συνάρτηση σε τύπο πίνακα. Έτσι έβαλα {=MAX($A$1:A1)}, με τη γνωστή διαδικασία, αλλά μου βγάζει μηδενικά. Τι κάνω λάθoς. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο, θα βοηθούσε, αν ανέβαζες δείγμα του βιβλίου εργασίας.
|
|
| |||
| |||
|
Ανεβάζω παράδειγμα.
|
|
| |||
| |||
|
Καλό είναι να αποφεύγονται (είναι πιο αργοί) οι τύποι πίνακα, αν έχουμε άλλη λύση. Λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 26-04-16 στις 11:13. Αιτία: Αλλαγή συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Γιώργο. Όπως φαντάζομαι θα κατάλαβες, το θέμα δεν ήταν τόσο η εύρεση του MAX number, όσο ένας πειραματισμός που με απασχόλησε, αν μπορούμε πάντα και πως, να μετατρέπουμε συναρτήσεις σε τύπους πίνακα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Πρόβλημα σε τύπο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-12-14 19:54 |
| [VBA] Πρόβλημα σε τύπο | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-02-14 08:24 |
| [ Εκθέσεις ] Μετατροπή Έκθεσης σε άλλο τύπο αρχείου | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-10-11 11:25 |
| [Μορφοποίηση] Μετατροπή πίνακα σε λίστα?? | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-03-10 16:40 |
Η ώρα είναι 21:48.

Υβριδικός τρόπος