| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και από μένα Είμαι νέα στο forum και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις σας.Εγώ θέλω πολύυυυυ δουλειά ακόμα. Θα ήθελα βοήθεια σε μία συνάρτηση στην οποία θέλω το κελι D3 στο φύλλο Πωλήσεις να αθροίζει τη στήλη F5:F53 από το φύλλο 1 έως 149 όπου στην στήλη του φύλλου 1 στη στήλη Β έχει τιμή 1. Ανεβάζω και το αρχείο και αν κάτι δεν έχω γράψει σωστά πείτε μου. Έχω βάλει την συνάρτηση =IFERROR((VLOOKUP(Table3[[#This Row];[Μ]];'1'!$B$5:$G$53;5;FALSE));"") η οποία όμως μου γυρίζει μόνο την 1η τιμή του πίνακα που είναι το 14,60 Υ/Γ : ;έσβησα τα φύλλα 3 έως 149 γτ δεν ανέβαινε το συνημμένο. Τέλος να πω ότι εντάξει καφέ έφτιαξα ολομόναχη δεν ζήτησα από το excel. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 20:59 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 10:19 |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικό αποτέλεσμα σε αναζήτηση σε πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 07-10-12 18:39 |
| [Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 15:41 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 17:17 |
Η ώρα είναι 09:37.

Θεματικός Τρόπος