| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας σε κάτι που με έχει προβληματίσει και μπορεί να είναι και πολύ απλό!! Στο συνημμένο αρχείο θέλω να αναζητήσω από το φύλλο 1 μέσω του ονόματος (name) και του αριθμού που προκύπτει στο SUM EXTRA (στήλη T) στο αντίστοιχο πεδίο του φύλλου 2. Αν δηλαδή για τον Α το sum είναι 130 θέλω από τον πίνακα του φύλλου 2 να μου φανερώσει το αντίστοιχο 130 του Α (που έχω ήδη υπολογίσει). Φανταζόμουν ότι θα έκανα δουλειά με τη VLOOKUP αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως να μην έχω κάνει σωστή διάταξη ίσως ίσως ... Όπως και να έχει ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Καλή σαρακοστή σε όλους |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι!! Τελικά βρήκα μία λύση σε αυτό που έψαχνα (στο συνημμένο φαίνεται η συνάρτηση..) Το ερώτημα μου (αυτή τη φορά) είναι πως γίνεται όταν κατεβάζω τη συνάρτηση για τις υπόλοιπες εγγραφές να μου αφήνει ίδιο τον πίνακα της hlookup και όχι αναλογικά να μου αυξάνει όπως τα υπόλοιπα (χωρίς να χρειαστεί να το διορθώνω σε μία μία γραμμή). Υπάρχει σε αυτό κάποια ιδέα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αλεξάνδρα , για το πρώτο αρχείο που ανέβασες, θα πρότεινα να δοκιμάσεις τον τύπο: =INDEX(Φύλλο2!$C$2:$N$14;MATCH($V2;Φύλλο 2!$B$2:$B$14;0);MATCH($T2;Φύλλο2!$C$1:$N$1;0) ). Επικόλλησε τον τύπο στο κελί U2 και αντίγραψέ τον προς τα κάτω, όσο χρειάζεται. |
|
| |||
| |||
|
Τέλεια!! Σε ευχαριστώ πολύ!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Δημιουργία αναφοράς | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-04-15 21:08 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση αναζήτησης & αναφοράς | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-11-13 10:51 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός συναρτήσεων αναζήτησης και αναφοράς | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-06-13 18:07 |
| [ Φόρμες ] Επιλογή αναφοράς ανάλογα τιμής πεδίου | serviceman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 23-05-10 00:07 |
Η ώρα είναι 19:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο