Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα ... Καλή χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο για όλους Ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής θέμα μου. Έχω ένα βιβλίο με 150 περίπου φύλλα (με την ίδια ακριβώς γραμμογράφηση και διάφορα φίλτρα, όπου το κάθε φύλλο αφορά συγκεκριμένο άτομο) όπου καταχωρώ διάφορα δεδομένα, κείμενο και αριθμούς (μπορεί να φτάσουν μέχρι 500 γραμμές έκαστο). Θα ήθελα όλες αυτές οι εγγραφές να μεταφέρονται είτε κατευθείαν με την καταχώρησή τους είτε όποτε το ζητήσω σε ένα συγκεντρωτικό φύλλο μαζί με μια επιπλέον στήλη όπου θα αναφέρεται το φύλλο (όνομα ατόμου) προέλευσης της κάθε εγγραφής. Προσπάθησα με συγκεντρωτικό πίνακα αλλά δεν μου βγαίνει όπως θέλω. Με κώδικα που έχω προσαρμόσει τώρα πρέπει να πατάω μέσα από κάθε φύλλο την μεταφορά (κάτι πολύ χρονοβόρο και επικίνδυνο να ξεχαστεί κάτι). Τέλος θα με εξυπηρετούσε και η ανάποδη λύση. Δηλαδή να πληκτρολογώ όλα τα δεδομένα στο συγκεντρωτικό και μετά βάσει του ονόματος που θα έχω στη στήλη Α (όνομα φύλλου) να κατανέμονται τα δεδομένα στα αντίστοιχα φύλλα. Ανεβάζω σχετικό αρχείο για κατανόηση. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AIAS : 09-01-16 στις 09:48. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΑΘΡΟΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΕ SUMIF | tabaxr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-02-16 09:53 |
[Συναρτήσεις] Άθροισμα πολλών φύλλων - Συνολική Εικόνα | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-10-15 14:32 |
[Excel07] Συνένωση περιεχομένου κελιών πολλών φύλλων σε νέο φύλλο | petroskodos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-01-14 18:31 |
[Excel07] Εισαγωγή πολλών φύλλων σε ενα αθροιστικό | oliveoilmill | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-11-13 10:29 |
Η ώρα είναι 02:05.