09-01-16, 20:52
|
| Όνομα: Αίας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-10-2015
| |
Κατά πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δύο σας για την αμεσότητα των απαντήσεών σας και κυρίως για το χρόνο που διαθέσατε προκειμένου να με βοηθήσετε ανιδιοτελώς. Ένα μεγάλο ε υ χ α ρ ι σ τ ώ είναι το λιγότερο. Σχετικά με τις απαντήσεις....
Σπύρο φαίνεται πως είσαι λάτρης του αρχαίου ρητού "ουκ εν τω πολλώ το ευ" και πραγματικά η απάντησή σου είναι ένα δείγμα απλότητας και ποιότητας. Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν κάτι τέτοιο σήμερα αλλά επειδή το συγκεκριμένο αρχείο θα πρέπει αφενός να εκτυπώνεται ως καρτέλα (που μπορεί να γίνει με τα φίλτρα), αφετέρου θα υπόκειται σε έλεγχο (ως ηλεκτρονικό αρχείο και ως έχει) από Δημόσια Υπηρεσία, οπότε μάλλον τα φίλτρα δεν θα εξυπηρετούν σε έλεγχο γιατί οι καρεκλοκένταυροι έχουν μάθει να βλέπουν "καρτέλες". Για αυτό και στο κανονικό μου αρχείο έχω φύλλο με τα ονόματα των πελατών (φύλλα) και τις ανάλογες υπερσυνδέσεις για απ' ευθείας μετακίνηση στις καρτέλλες. Για μένα είναι σίγουρα καλύτερα θα ήταν να καταχωρώ σε συγκεντρωτικό φύλλο όλες τις εγγραφές (γιαυτό είπα και αν γίνεται να διαμοιράζω τις εγγραφές από το συγκεντρωτικό).
Από την άλλη έχω τη λύση που μου προτείνει ο Γιώργος που δεν πρόλαβα ακόμα να την δουλέψω αλλά σίγουρα κάνει αυτό που θέλω απ΄ ότι είδα σε πρώτη επαφή. Θα κάνω τις δοκιμές μου ή και κάποιες ψιλοαλλαγές και θα αποφασίσω. Ένα είναι σίγουρο πάντως. Και οι δύο σας δώσατε άρτιες λύσεις και αποτελείτε για μένα αλλά και για πολλούς άλλους πηγή γνώσης αλλά και το έναυσμα να διαβάσω και να πειραματιστώ ακόμα περισσότερο σε θέματα που εσείς είστε "καθηγητές" και εγώ στο "δημοτικό". Με πολύ προσπάθεια και χρόνο ίσως καταφέρω κάποτε να φτάσω τουλάχιστον στο "λύκειο". Μακρυγόρησα αλλά ήθελα να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο οι λύσεις που προτείνετε αλλά και το παράδειγμα προς μίμηση που δίνετε. Σας ευχαριστώ
Υ.Γ. Αν κάτι σας χρειασθώ επ΄ αυτού θα επανέλθω.
|