| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο καλημέρα Επισυνάπτω το τιμολόγιο που έχω φτιάξει προσθέτοντας τα εξής: Το τιμολόγιο, λοιπόν, θέλω να το αντιγράψω αρκετές φορές προς τα κάτω αλλά όταν το κάνω αλλάζουν τα περιθώρια επάνω και κάτω. Η δημιουργία αυτού του τιμολογίου έγινε με τις περιορισμένες γνώσεις μου στο excel. Επίσης να σημειώσω ότι το φύλλο αυτό θα το δουλεύω από iPad (με το App του excel) πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για μακροεντολές κ.λπ. Ευχαριστώ για την βοήθεια! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντιγραφή και επικόλληση (Copy-Paste) | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-03-16 16:28 |
| [Γενικά] Αντιγραφή επικόλληση στο πρώτο κενό κελί | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-12 10:39 |
| [Excel07] Αντιγραφή/Επικόλληση χωρίς να χάνεται η εντολή | mtheristis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-08-11 19:26 |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-06-11 20:52 |
| [VBA] Αντιγραφή & Επικόλληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-04-11 22:23 |
Η ώρα είναι 13:01.

Θεματικός Τρόπος