| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Σπύρο οι οδηγίες που μου έδωσες είναι απόλυτα σαφείς και κατανοητές, Και είχαν απόλυτη επιτυχία στην εφαρμογή. Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω για την υπομονή! και το χρόνο που αφιέρωσες, Σου Εύχομαι να έχεις πάντα καλή υγεία μπορεί να είναι μια τετριμμένη λέξη αλλά, όταν βγαίνει μέσα από την καρδιά έχει άλλη αξία. Γιώργο σε ευχαριστώ και εσένα δοκίμασα και την δική σου πρόταση σε ένα, πρόχειρο Test και δουλεύει άρτια. Χρησιμοποίησα τη μέθοδο του Σπύρου γιατί είναι συνέχεια από ένα έργο δείγμα, που είχε ανεβάσει στο forum και επάνω σ ‘ αυτό χτίζω σιγά σιγά τη δική μου εφαρμογή. Σας Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-14 21:23 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-10-14 23:40 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 12:42 |
| Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
Η ώρα είναι 20:39.

Θεματικός Τρόπος