| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας. Έχω κολλήσει σε κάτι, μάλλον απλό. Στη δουλειά προσπαθώ να φτιάξω ένα πίνακα που με βάση την επωνυμία του πελάτη και συγκεκριμένη ημερομηνία, να μου βγάζει στη στήλη τιμολόγιο το ποσό πληρωμής για να μπορέσω να κόψω δελτίο αποστολής. Επίσης, θα βόλευε περισσότερο η πληκτρολόγηση της επωνυμίας και της ημερομηνίας. Θέλω μόνο από τη στήλη τιμολόγιο, γιατί συμβαίνει μερικές φορές ο πελάτης να κάνει παραγγελία από το σπίτι του. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Ταξινόμηση και εύρεση της εγγραφής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-07-13 22:28 |
| [Συναρτήσεις] Αποτέλεσμα βάσει προϋπόθεσης | dimkrin | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-02-13 09:54 |
| Αποτελέσματα σε φόρμα, βάσει κριτηρίων... | dimogerontas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-07-12 10:08 |
| Επιλογή τιμής βάσει κριτηρίων | David | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-05-10 11:10 |
| [Μορφοποίηση] Έυρεση μεγαλύτερων τιμών σε στήλες | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-04-10 19:00 |
Η ώρα είναι 08:00.

Θεματικός Τρόπος