| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα σας θελω να βγαινει μονο ο αριθμος απο 2 κελια διαφορετικα χωρις την - σας ευχαριστω |
|
| |||
| |||
|
και τι πράξη κάνεις? πως προκύπτει το αποτέλεσμα?
|
|
| |||
| |||
|
καλησπερα χρηστο δεν ειναι πραξη ειναι χαντικαπ απο αγωνες ανεβαζω φωτο θελω να εχω μονο τους αριθμους οπως ειπα για αλλη πραξη που θα κανω στο εξελ σε ευχαριστω |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μιχάλη, Αν τα δεδομένα σου είναι όλες τις φορές με αυτή τη διάταξη και με αυτή τη μορφή, μια απλή if θα σε εξυπηρετήσει Κώδικας: =IF(A2="-",B2,A2) |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα γιωργο δυστυχως δεν μου δουλεψε αυτο που μου προτεινεις παντως σε ευχαριστω |
|
|
|
Τύποι με , δεν δουλεύουν στην Ελλάδα .... Βάλτε ; |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αν ισχύουν όσα αναφέρει ο Γιώργος, δοκίμασε τον τύπο: =IF(A2="-";C2*1;A2*1) |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα γιωργο και σπυρο Γιωργο δουλεψε σε ευχαριστω παρα πολυ! το τροποποησα λιγο και πηρα το ζητουμενο που ηθελα =IF(A2="-";B2*1;A2*1) |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι Μιχάλη, Ένα ερωτηματικό ήταν η διαφορά όπως παρατήρησε σωστά ο Σπύρος, αντί για το κόμμα που χρησιμοποιώ, λόγω του Αγγλικού office Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 16:32 |
| Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 17:44 |
| [Συναρτήσεις] Αποτέλεσμα με βάση κριτήριο | dimkrin | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-03-13 20:37 |
| [Συναρτήσεις] Αποτέλεσμα βάσει προϋπόθεσης | dimkrin | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-02-13 09:54 |
| [Συναρτήσεις] IF δεν εξαφανίζει το αποτέλεσμα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-09-12 14:48 |
Η ώρα είναι 07:06.

Υβριδικός τρόπος