| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας παιδιά!!! Και χρόνια πολλά (Λόγο της ημέρας!) έρχεται η Άνοιξη...(εμπρός βήματα δυό...που λέει και το τραγούδι...) αποφάσισα να φτιάξω ένα φύλλο που να περνάω αξιολογημένες διαδρομές με βάση το βαθμό δυσκολίας και τα αξιοθέατα της περιοχής.... καλά μέχρι εδώ.... θέλω όμως μετα την εισαγωγή των στοιχείων να μου βγάζει αυτόματα τις 3 καλύτερες διαδρομές με βάση τον πεδίο αξιολόγησης και να μου λέει διαδρομή και εκτιμώμενο κόστος.... σας βάζω ένα παράδειγμα.... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!!! |
|
| |||
| |||
|
Ας κάνουμε μιά προσπάθεια αγαπητέ φίλε. Στο Β16, βάλε. Τιμή καυσίμου/Λίτρο: Στο C16, βάλε την τιμή σκέτη. πχ: 1,75 Στο Β18, βάλε: Κατανάλωση/100 Χλμ.: Στο C18, βάλε την κατανάλωση σαν αριθμό. Στο G4 και τράβα προς τα κάτω, βάλε αυτόν τον τύπο. Κώδικας: =INDEX($B$4:$B$14;MATCH(LARGE(INDEX($C$4:$C$14+(ROWS($C$4:$C$14)-ROW($C$4:$C$14))/10^5;0);ROWS($4:4)); INDEX($C$4:$C$14+(ROWS($C$4:$C$14)-ROW($C$4:$C$14))/10^5;0);0)) Κώδικας: =INDEX($D$4:$D$14;MATCH(G4;$B$4:$B$14;0)) Κώδικας: =((H4*$C$18)/100)*$C$16 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 25-03-13 στις 17:13. Αιτία: Αναδίπλωση γραμμής τύπου |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα κοίτα το συνημμένο |
|
| |||
| |||
|
μου βγάζει κάτι σαν το TOP5 αυτών που έχω δώσει...!!!! (καλά εδώ!!!) :) αυτό το ROWS($4:4)); μου περνάει μια γραμή που δεν μπορώ να καταλάβω.... ???!!!!! και η κατανάλωση....?? εκτός αν και με 1,16 € παω απο Αθήνα Πιερία!!! (πολύ καλό αυτό!!!! το λάτρεψα σαν αποτέλεσμα!!!!!) |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Θάνο είσαι ΚΟΡΥΦΗ!!!!!! Καλά μας ταξίδια!!!!! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Αν έτσι νομίζεις αγαπητέ μου, έτσι θα είναι. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Δημήτρη, στο παράδειγμα του Θάνου δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν ισοβαθμίες (δεν το ζήτησες άλλωστε). Δοκίμασε όμως να βάλεις στο παράδειγμα σου για δεύτερη φορά το νούμερο 8 πχ. στην γραμμή Πιερία. Θα δεις ότι στα αποτελέσματα θα έχεις 2 φορές "Όλυμπος". Ο τύπος που δίνει ο Οδυσσέας λαμβάνει υπόψη του και τις ισοβαθμίες στη στήλη C. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] αποτελεσμα με ενα κριτηριο | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-04-16 16:32 |
| [ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 21:43 |
| Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 17:44 |
| [Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 14:46 |
| [Συναρτήσεις] IF δεν εξαφανίζει το αποτέλεσμα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-09-12 14:48 |
Η ώρα είναι 08:11.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο