| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
|
|
Καλησπέρα Αυτά τα θέματα, λύνονται μόνο με κώδικα. Αν έχω τύπους και ο πίνακας μου είναι πχ κωδικός | όνομα --------------------------- 101 | Όνομα 1 102 | Όνομα 2 103 | Όνομα 3 104 | Όνομα 4 Αν διαγράψω το (102 | Όνομα 2), όλα τα άλλα από κάτω θα αλλάξουν. Δεν νομίζω να θέλει κανείς να αλλάζουν οι κωδικοί πελατών για παράδειγμα.... |
|
| |||
| |||
|
Έτσι όπως το θέτεις.....σίγουρα όχι...........εγώ το αντιλήφθηκα για απλή αρίθμηση να πω την αλήθεια
|
|
|
|
Στο αρχείο του ο Γιώργος, μιλάει για κωδικό... Εκτός, αν δεν είναι κωδικός και είναι απλή αρίθμηση, όπως λές... Αλλά σε αρίθμηση, δεν ξεκινάμε από το 101 αλλά από το 1 και δεν χρειάζεται, όλο αυτό =COUNTA($C$4:C4) αλλά =ROW() - όσες γραμμές από 'πάνω |
|
|
|
Γιώργο, άσε τις ρυθμίσεις και πες μας ... τελικά είναι κωδικός ή αρίθμηση;
|
|
| |||
| |||
|
Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση με VBA...όπως πολύ σωστά λέει ο Σπύρος..που κοιτάει πιο μπροστά.... (σκέψη: ίσως θα μπορούσε να βρίσκει την μέγιστη τιμή και να την αυξάνει κατά 1...) Δεν το είχα σκεφτεί.... Row()-γραμμές από πάνω |
|
|
|
Αν βρίσκει, την μέγιστη τιμή, όπως λες, έστω 201 Όνομα Χ και η αμέσως προηγούμενη, 200 Όνομα Ψ αν χρειαστεί να διαγραφεί η μέγιστη, τι θα γίνει; Ο επόμενος, (νέα εγγραφή) Όνομα Ζ θα έχει πάλι κωδικό 201; και το υπάρχον ιστορικό (εγγραφές-υπολογισμοί) με τον 201 Όνομα Χ; |
|
| |||
| |||
|
βραδυνή εργασία...
|
|
|
|
Πριν ενάμιση χρόνο είχα ανεβάσει αυτό... Ένας από τους κώδικες, που κάνει όμως, αξιόπιστα την δουλειά... http://www.ms-office.gr/forum/excel-...istobject.html |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο καλησπέρα, πολύ σωστά το επισήμανες δεν είναι κωδικός, αλλά απλή αρίθμηση. Αυτό με το =Row(), κάποιο παράδειγμα ίσως? για να μπορέσω να το καταλάβω. Ευχαριστώ. |
|
|
|
και γιατί Γιώργο μου, από την αρχή, δεν λες αρίθμηση, αλλά λες κωδικός; Από την άλλη, δεν θα περίμενα από σένα μια τέτοια ερώτηση... Υποτίθεται, έχεις αρκετή εμπειρία σε πιο σύνθετα ζητήματα... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Αύξηση Λίστας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-05-15 13:32 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-01-14 23:42 |
| Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 19:48 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη αύξηση τιμής αλλά... σε λεπτά της ώρας | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-12 22:09 |
| Αναζήτηση κωδικού | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-12-09 07:14 |
Η ώρα είναι 07:51.

Υβριδικός τρόπος