| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σπύρο. Εννοείτε είμαι άσχετος και πάω ψάχνοντας. Το τιμολόγιο θα το κάνω δελτίο αποστολής τιμολόγιο. Το Μ/Μ μονάδα μετρήσεις και το έχω κάνει έτσι. Μάλλον αν σε κατάλαβα καλά πρέπει να πάει με τα όχι πρωτο; Την αρίθμηση επίδει όπως είπες το είχα αλλά αν το έκλεινα χωρίς να κόψωας πούμε και το άνοιγμα έφερνε πάλι νούμερο και γιαυτό το έκανα έτσι. Για τους κώδικες δεν ξέρω καθόλου ότι μου πεις έχεις δίκιο. Εκεί που λέω τιμή με ΦΠΑ στο γκρι αν βάλεις τιμη στο τιμολογιο γράφετε χωρίς ΦΠΑ. Στο παράθυρο με τα προϊόντα.θελω να περνάω10 μμαζίας ππούμε και με το αποθήκευση να πήγε νουν στο φύλλο προϊόντα. Τώρα ότι μου πει το δέχομαι και εννοείτε θέλω βοήθεια. Ευχαριστώ για όλα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μετακίνηση με ροδέλα ποντικιού | Άλκης 71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-11-14 07:45 |
| Μετακίνηση αρχείου μέσω vba | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-11-13 19:09 |
| [ Πίνακες ] Μεταφορά και σχέσεων μαζί με πίνακες | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-09-11 20:35 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί εντολής με εικόνα και ετικέτα μαζί. | gnikol | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-10 22:28 |
| [Συναρτήσεις] Μια καλησπέρα μαζί με συνάρτηση | yiota | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-12-10 08:12 |
Η ώρα είναι 16:16.

Υβριδικός τρόπος