| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Το δεύτερο με ενδιαφέρει το μόνιμο με VBA, αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω, αν υπάρχει κάποια μικρή, εφαρμογή θα με βοηθούσε |
|
|
|
Στο αρχείο (αρχικό), μπορείς να τροποποιήσεις τον κώδικα, του διπλού κλικ, στο ιστορικό και να εφαρμοστεί, στον πίνακα απευθείας... Αυτό, είναι χρήσιμο, για μια μεταφορά την φορά... Αλλιώς, πλήρη τροποποίηση, ώστε να μεταφέρεις μια ολόκληρη περιοχή δεδομένων, με επιλογή ή όπως αλλιώς κρίνεις. Ακόμα... δες και πάλι στα χρήσιμα, νομίζω έχω και τέτοιο αρχείο, με μεταφορές δεδομένων και με τους δύο τρόπους (τύποι, VBA) |
|
|
|
Εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...dedomenon.html Έχω μια πρόταση αναζήτησης, που στην ουσία, δείχνει τον τρόπο, πως να χρησιμοποιήσει κανείς κάποια εργαλεία, για να κάνει την δουλειά του... |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο καλησπέρα, έχεις δίκιο ο τρόπος που διατύπωσα το ερώτημα δεν και τόσο εύστοχος, ως τόσο αυτό που κατάλαβες είναι ακριβώς αυτό που θέλω και προσπαθώ να κατανοήσω τη λειτουργεία της εφαρμογής που μου πρότεινες, και να το τροποποιήσω(απλοποιήσω) σε πιο απλό χωρίς ιστορικό κ.τ.π., θα επανέλθω αν κάπου δεν τα καταφέρω, εκτός αν έχεις έτοιμη κάποια πρόταση, πιο απλή χωρίς ιστορικό και μακροεντολές εντός/εκτός. Σ' ευχαριστώ πολύ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εύρεση ονόματος υπολογιστή | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-15 15:10 |
| [VBA] Χρήση μεταβλητής ονοματος αρχείου σε vlookup | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-10-14 19:57 |
| [ Φόρμες ] Αλλαγή ονόματος | skionitis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-12 22:30 |
| Αντιστοιχία αριθμού - ονόματος | Διογένης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-07-12 19:35 |
Η ώρα είναι 06:18.

Υβριδικός τρόπος