| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Είχα εγκαταστήσει το Numbers2text σε Excel 2010. Μετά από format εγκατέστησα το office 2013, ενεργοποίσα την μακροεντολή και δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι οτι στα παλαιότερα φύλλα που έχω δημιουργήσει δεν μπορεί να την βρει και η επιλογή "αλλαγή αρχείου προέλευσης" είναι γκριζαρισμένη. Επισυνάπτω φωτό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 19-10-15 στις 13:58. Αιτία: διόρθωση τίτλου Numberw2text σε Numbers2text |
|
|
|
Καλησπέρα Το 2010 που είχες, ήταν, σε Αγγλική γλώσσα. Το 2013, είναι σε Ελληνικά... Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει, να μεταφέρεις το αρχείο, από το φάκελο Addins στον φάκελο Πρόσθετα... |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριςτώ για την άμεση απάντηςη. Η επιλογή ήταν γκριζαρισμένη γιατί το φύλο ήταν κλειδωμένο. Το ξεκλείδωσα, του έδωσα την νέα διαδρομή αλλά εφαρμόστηκε μόνο στο τρέχων φύλλο, σε όλα τα άλλα φαίνεται #ΟΝΟΜΑ. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να εφαρμοστεί σε όλα τα φύλα και σε όλα τα βιβλία excel; Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι είχα office 2007 στα Ελληνικά. |
|
| |||
| |||
|
Το 2007 είχε το Personal.xlsb Μήπως σχετίζεται μ' αυτό? ...μια κατεύθυνση δίνω ...δεν είμαι σίγουρος...πάντως το έχω κι εγώ στο 2007! |
|
| |||
| |||
| Τι είναι αυτό;
|
|
|
|
Χρήστο. Personal.xlsb έχουν όλες οι εκδόσεις... Δεν σχετίζεται με αυτό. Γιώργο. «Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι είχα office 2007 στα Ελληνικά.» Δεν μπορεί, να ισχύει κάτι τέτοιο και να «δουλεύει» αν αποθηκεύει κανείς στο Addins Η θέση, που αποθηκεύουμε πρόσθετα, (addins) στον υπολογιστή μας, πρέπει να είναι: Κώδικας: Κώδικας: C:\Users\Όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Microsoft\AddIns ... για Αγγλικά C:\Users\Όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Microsoft\Πρόσθετα ... για Ελληνικά Ο AppData, είναι «σκιασμένος» φάκελος, που εμφανίζεται, στον φάκελο χρήστη, κατ' επιλογή ... Αν δεν υπάρχει, να τον εμφανίσετε ... |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
|
Σπύρο...πληροφοριακά, οι οδηγίες που παρέχεις αφορούν το 2010? ή γενικά? διότι οι δικοί μου φάκελοι (Addins & Πρόσθετα) είναι και οι 2 άδειοι και το πρόσθετο λειτουργεί.
|
|
| |||
| |||
|
Κι εγώ στο 2007 το είχα απλά σε έναν φάκελο στο user και λειτουργούσε μια χαρά. Πήγα τώρα και το έβαλα στην διαδρομή που είπες Σπύρο αλλά δεν έγινε τίποτα. Το θέμα είναι το εξής: Έχω 5-6 βιβλία Excel που το καθένα έχει καμιά δεκαριά φύλα. Όταν ανοίγω το βιβλίο μου πετάει μήνυμα ¨αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να ενημερώσουμε μερικές από τις συνδέσεις....", πατάω ενημέρωση των συνδέσεων αλλά είναι γκριζαρισμένη η επιλογή "αλλαγή αρχείου προέλευσης" επειδή το κάθε φύλο είναι κλειδωμένο. Αν το ξεκλειδώσω και κάνω αποθήκευση όταν το ξανα ανοίξω θα μου βγάλει το ίδιο μήνυμα, αυτή τη φορά θα μπορέσω να του δώσω την σωστή διαδρομή αλλά θα εφαρμοστεί μόνο στο συγκεκριμένο φύλο συν του ότι είναι πολύ χρονοβόρο να το κάνω σε όλα τα βιβλία excel. O σωστός τύπος είναι αυτός : =IF(C1990>0;inwords(C1990;0);IF(D1990>0;inwords(D1 990;0);IF(E1990>0;inwords(E1990;0);""))) και έχει γίνει έτσι : =IF(C16>0;'C:\Users\User\Addins\Numbers2Text.xla'! inwords(C16;0);IF(D16>0;'C:\Users\User\Addins\Numb ers2Text.xla'!inwords(D16;0);IF(E16>0;'C:\Users\Us er\Addins\Numbers2Text.xla'!inwords(E16;0);""))) |
|
|
|
Δεν μπορώ να γνωρίζω, πως χρησιμοποιεί, ο κάθε χρήστης τα εργαλεία του... Άλλοι τα χρησιμοποιούν σωστά, άλλοι πάλι λάθος... Ανεξάρτητα από εκδόσεις, οι σωστές διαδρομές, είναι αυτές που αναφέρω, πιο πάνω... Προφανώς, θα πρέπει, να πάτε και στις επιλογές και να ενημερώσετε, αυτά που βλέπετε στην εικόνα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
Η ώρα είναι 11:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο