| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Παιδιά... τα πρόσθετα αυτά, είναι ένα απλό μονόφυλλο, εξελάκι, με έναν κώδικα μέσα... Η θέση τους είναι εκεί... Δεν έχω να πώ κάτι άλλο._ |
|
| |||
| |||
|
Να σαι καλά Σπύρο......
|
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σπύρο μπορείς να μου πεις την σωστή διαδικασία να το κάνω απο την αρχή; Έτσι μου ρχεται να απεγκαταστήσω το office και να το εγκαταστήσω ξανά. Έκανα την διαδικασία στο Mac με parallels, κατέβασα το αρχείο το έτρεξα και εγκαταστάθηκε στο Appdata και δουλευει μια χαρά. Θα τρελαθώ! Τι εννοείς κρατάω και τα 2 αρχεία; Αν το διαγράψω από την επιφ. εργασίας που το έχω, παρ ότι έχει εγκατασταθεί στο appdata δεν δουλεύει. |
|
|
| Όχι το office δεν το καταργούμε... Πάμε λοιπόν: 1 Πέταξε το addin, από όλες τις θέσεις του υπολογιστή (να μην υπάρχει πουθενά). 2 Πάρε το αρχείο .xla και βάλ' το: Κώδικας: C:\Users\Όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Microsoft\Πρόσθετα ... για Ελληνικά Πήγαινε: Φώτο 1, κάνε την διαδικασία. Στο παράθυρο διαλόγου, πάτα «Τέλος» 4 Έτοιμο. Φώτο 2,3 δείχνουν το αποτέλεσμα και την χρήση. 5 Κράτα ένα αντίγραφο , σε εξωτερική πηγή. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τα διόρθωσα όλα! Μια ερώτηση ακόμα, κάποια απο αυτά τα βιβλία που έχω φτιάξει δεν θα υποστούν ξανά επεξεργασία. Πως μπορώ να καταργήσω τους τύπους ώστε να μην εκτελούνται υπολογισμοί; Για να γίνω πιο σαφής: Έχω στο κελί Α1 ένα αποτέλεσμα και στο Β1 το numbers2text(Α1), πως γίνεται στο Β1 να παραμείνει το αποτέλεσμα σαν κείμενο για να μπορώ να το διαβάζω σε έναν υπολογιστή που δεν εκτελείται το numbers2text |
|
|
|
Καλημέρα Όπως γίνεται και με κάθε άλλο τύπο... «Μετατροπή σε τιμή μόνο» |
|
| |||
| |||
| Μια βοήθεια πως γίνεται αυτό;
|
|
|
|
Πολλοί τρόποι... Άλλοι αργοί, άλλοι πιο γρήγοροι, άλλοι tricky... Ο «κλασσικός» είναι Copy - Paste, ως Τιμές. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
Η ώρα είναι 16:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο