| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Λοιπόν, η λύση είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Πρέπει να μπώ σε κάθε βιβλίο να αφαιρέσω την προστασία σε κάθε φύλο, να το αποθηκεύσω και όταν ξαναμπώ και μου βγάλει το μήνυμα να του δώσω την σωστή διαδρομή και έγινε. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής: Α) Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω την προστασία σε όλα τα φύλα ενός βιβλίου μαζικά; χωρίς να χρειάζεται να επιλέγω ένα - ενα φύλο. Β) Κάθε φορά που θα κάνω format ή αναβάθμιση του office θα πρέπει να κάνω όλη αυτή την διαδικασία; |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
|
|
Όχι Γιώργο Η λύση δεν είναι αυτή που αναφέρεις ... Θα το πώ μια τελευταία φορά ... κάνε ότι σου είπα παραπάνω ... Όταν θα αναβαθμίζεις, στο μέλλον απλά θα βάζεις εκεί που πρέπει τα πρόσθετα και θα ρυθμίζεις το κέντρο αξιοπιστίας ._ |
|
|
| Ναι επιλογές excel, κέντρο αξιοπιστίας...
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Έβαλα το πρόσθετο στην διαδρομή που είπαμε, ρύθμισα και το κέντρο αξιοπιστίας και όταν φτιάχνω ένα νέο excel λειτουργεί τέλεια, στα υπάρχοντα όμως αρχεία εξακολουθεί να αναφέρει την παλιά διαδρομή. Μήπως φταίει που είναι κλειδωμένα; |
|
|
|
Με ρυθμισμένο το κέντρο αξιοπιστίας, νομίζω ότι αν απλά ξεκλειδώσεις θα το ρυθμίσει αυτόματα... Αν δεν το κάνει, (δεν πιστεύω) κάνε μια «αβαρία» για μια φορά και ρύθμισε τα κι αυτά. |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο επειδή μαθαινουμε καθε μερα...στην περιπτωση μου...προφανως δεν βρισκεται στις διαδρομες που αναφερεις...οπου πηγε..πηγε μονο του με την εγκατασταση....συμφωνω με αυτο που λες οτι δεν μπορεις να γνωριζεις...αλλα δεν ειναι θεμα λαθους!!
|
|
| |||
| |||
|
Ξεκλειδώνω το φύλο και πάω και αλλάζω τον προορισμό. Όταν επιλέγω το αρχείο που είναι στο AppaData δεν αλλάζει τις τιμές, όταν επιλέγω το αρχείο που είναι στον φάκελο που έχω φτιάξει μόνος μου αλλάζει μια χαρά τις τιμές
|
|
|
|
Χρήστο μου, κατάλαβε κάτι, ανεξάρτητα από εγκατάσταση ή ότι άλλο... είναι λάθος, διαδικασία... Κατεβάζεις πχ από το internet (ή φτιάχνεις μόνος σου), ένα αρχείο .xla ( ή .xlam) Το «παίρνεις» και το «σέρνεις», εκεί που είπα κι αυτό, είναι όλο... Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μετά από αυτό.... Δεν πρέπει, να συμπεριφέρεται κανείς, στα πρόσθετα, όπως πχ σε αρχεία .exe Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος, να μιλήσουμε, για το τι πρέπει να κάνει κανείς, στο δίσκο - δίσκους, του υπολογιστή του. Αλλά... Αν αύριο, αλλάξεις πχ από Win 8.1 σε Win 10 τι θα γίνει; Θα ψάχνεις να ξανακατεβάσεις, όλα τα πρόσθετα που είχες; Θα θυμάσαι, που ήταν αποθηκευμένο το καθ' ένα; Κάνε λοιπόν ένα φάκελο σε ένα εξωτερικό δίσκο, βάλε μέσα εκεί, όλα σου τα πρόσθετα και μετά άλλαξε windows, office ότι θέλεις... Απλά «πάρ' τα» μετά και βάλ' τα εκεί που σου είπα... Είναι ο «δικός» τους χώρος... |
|
| |
| Παράθεση:
Άδικα τα λέω τόση ώρα; |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
Η ώρα είναι 01:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο