| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο Καλησπέρα Όλα κομπλέ εκτός από το κουμπί επιλογές. Έχω Excel2007.εν βλέπω αυτό που μου γράφεις εισαγωγη-Διαχειριση ονομάτων. |
|
| |||
| |||
|
Άρα δεν είναι κομπλέ! 1) Τύποι>Διαχείριση Ονομάτων... 2) Σε κατάσταση Σχεδίασης>διπλό κλικ πάνω στο κουμπί...ανοίγει ο κώδικας |
|
| |||
| |||
|
μόνο αυτό μου έχει μείνει χρηστό. δεν μπορώ να ανοίξω την μακροεντολη. έφτιαχνε ένα κουμπί,δεξί κλικ και με πάει στην μακροεντολη .δεν βρίσκει αυτό που λες(Worksheet_Change). σίγουρα κάτι δεν βλέπω η δεν κάνω καλά. |
|
| |||
| |||
|
Πιάστα βήμα...βήμα σε παρακαλώ δες τις εικόνες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
Καλήμερα Χρήστο το κατάφερα επιτελούς . που πως να αλλάξω την ονομασία από CommandButton1 να λέει επιλογές? ευχαριστώ για όλα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kolekas : 17-10-15 στις 09:07. |
|
| |||
| |||
|
2 πραγματα πρεπει να κανεις 1) να κανεις την αλλαγη μεσα στο module και 2) με δεξι κλικ πανω στο κουμπι...στο παραθυρο που ανοιγει...γραψε το ιδιο ακριβως στο 1ο πεδιο
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] μετακίνηση σε πολλά κελιά μαζί | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-15 11:36 |
| Μετακίνηση με ροδέλα ποντικιού | Άλκης 71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-11-14 07:45 |
| Ενημέρωση ComboBox μετά απο διπλό κλίκ | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-02-14 07:19 |
| Μετακίνηση αρχείου μέσω vba | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-11-13 19:09 |
| [Excel07] Εισαγωγή κελιού σε άλλο κελί με διπλό κλικ του ποντικιού | ΠΑΥΛΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-09-10 10:05 |
Η ώρα είναι 06:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο